bu traktör hakkında bilgisi olan

Ynt: bu traktör hakkında bilgisi olan

daha önce payla$tığım 6180 in bi ufagı abi bu güzel makinalarda i$te eski bi sorun cıkar mı cıkmaz mı blimiyorum .. ama canavar bunlar ..

yorulmuş olmasından şüphe edıyorum ama nekadar yorulsada avrupa motor bambaşka... 2005 3105 e tercıh ederım bunu

Emin Ünal link=topic=55429.msg591657#msg591657 date=1336578774' Alıntı:
Abi Class traktörlerin hepsi aslında Renault traktör.Ama Class Renault traktörü satın aldı.Ve ismini değiştirdi ;)
anladım .. fiyatıda uygunmu$ traktörün ..

4255 99 model olmasına rağmen diri duruyor ,,çalışma saati doğrumu acaba . parça sıkıntısı varmıki

Resimlerden anlaşıldığı kadarıyla temiz kullanılmış , eğer 3000 saatte orajinal ise , bence sağlamlıkta ve çekişte yeni nesil traktörlerden aşağı kalır yanı yok.

bu seriler 2 yıl üretim yapmış burda kullanan bir abi de vardı geçen sene model yükseltmek ve büyütmek için sattı 1998 1999 varmış güzel diye anlatıyordu şimdi nh 6070 aldı

yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar ...yedek parçada sıkıntı olurmu acaba

vale link=topic=55429.msg591822#msg591822 date=1336592113' Alıntı:
yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar ...yedek parçada sıkıntı olurmu acaba
yok abi 6180 olan bi abi var burda ala$ehire geldiğinde onlada konu$uruz istersen .. hatta özelden telefonunuda verebilirim konu$abilirsin.. aynı serinin traktörleri .. büyük bi arıza oldu onlarda pek parça problemi ya$amadılar .. almayı dü$ünüyorsan onunla bi telefonda görü$ istersen .. zamanında sıfır almı$lardı bundan i$leri bozuk gitti sattılar .. eveli yıl 6180 aldılar tekrar çok memnunlar bu seriden ..

teşekkürler ali .şu an düşünme değerlendirme aşamasındayım ..bu traktörün 3000 saatte olduğuna inanmıyorum ..kısa zamanda motor ister gibi geliyor bana ..