bu traktör kavgasına bir son verelimm

saygıdeğer arkadaşlarım...bu klübe üye oldum olalı traktör kavgası bitmedi..kimisi kendi traktörünü övüyor kimisi başka traktörü...bence bu konuya nokta koymak gerek...çekiş,tip,servis ve yakıt yönünden son kez bence fikirlerimizi dile getirelim..mesela bende başak traktör var..ama traktörümü övemiyorum..ve değiştiricemm.sizlerin fikirleri beni aydınlatıyor...fakat her kafadan bir ses çıkıyor..buna son noktayı koyalım...70 ilaa90 beygir arası çekiş,yakıt,servis ve 2.el bakımından en üstün traktörü seçmek için herkesi buraya davet ediyorum...

Ynt: bu traktör kavgasına bir son verelimm

bütün arkadaşların tercih ettiği traktörü en sonunda toplayalım..ve o traktör bence çiftçinin traktörü olsunn...saygılarımlaaa

Ynt: bu traktör kavgasına bir son verelimm

denemekte fayda war olabilir ama bence yine aynı şey olacagını sanıyorum herkes taraftar oldugu maraka ve modeli söyler karışır piyasa ;D