;D :)
F fyaglikara 06.01.2015 #2 Ynt: Bu Yavruyu Yıkacak Kim ?? yıkacak yazmıssın =) bende yıkmak anladım köpek yavrusu fln sandım =) al bi kracher yıkama makinası yıkasın o =)
Ynt: Bu Yavruyu Yıkacak Kim ?? yıkacak yazmıssın =) bende yıkmak anladım köpek yavrusu fln sandım =) al bi kracher yıkama makinası yıkasın o =)
CELAL KARABULUT 06.01.2015 #3 Ynt: Bu Yavruyu Yıkacak Kim ?? bizim ışıklı gölüne girse çıksa anca temizlenir
O osman aga 06.01.2015 #4 Ynt: Bu Yavruyu Yıkacak Kim ?? En gıcık olduğum nokta sezon bittimi traktorlerin temizliği çünkü en yakın yıkamacı git gel 50 km
Ynt: Bu Yavruyu Yıkacak Kim ?? En gıcık olduğum nokta sezon bittimi traktorlerin temizliği çünkü en yakın yıkamacı git gel 50 km
S Saim SEÇEN 06.01.2015 #5 Ynt: Bu Yavruyu Yıkacak Kim ?? bırak kalsın vay anasını adamın fenotu var yıkamıyo desinler
akrokral 07.01.2015 #6 Ynt: Bu Yavruyu Yıkacak Kim ?? 1 saatte cam gibi yaparım ben bunu yeterki versinler
Ercan AYKUŞ 07.01.2015 #7 Ynt: Bu Yavruyu Yıkacak Kim ?? Dışarda kar tipi var bahar gelince biri icabına bakar Hüseyin
cemal ÖZTÜRK 07.01.2015 #8 Ynt: Bu Yavruyu Yıkacak Kim ?? gönderin buraya karda bi dolansın hiç bişe kalmaz