arkadaşlar herkes bu yıl ne ekmeyı düşünüyor lütfen yazsın!..............
B bilecik11 20.12.2010 #3 Ynt: bu yıl ne ekıceksınız?? bugday ayçiçeği arpa biraz mısır hyvnlara vermelik
K köylü 20.12.2010 #5 Ynt: bu yıl ne ekıceksınız?? nasip olursa inşallah nohut ekmeyi planlıyorum yeni bir çeşidim var denemelerini yapacagım.birde piyasa nohutu ekecegim.
Ynt: bu yıl ne ekıceksınız?? nasip olursa inşallah nohut ekmeyi planlıyorum yeni bir çeşidim var denemelerini yapacagım.birde piyasa nohutu ekecegim.
A ali_kockaya 20.12.2010 #7 Ynt: bu yıl ne ekıceksınız?? ürün portföyüm; buğday çerezlik ayçiçeği (siyah-beyaz) beyaz haşhaş hayvan pancarı yonca soğan
Ynt: bu yıl ne ekıceksınız?? ürün portföyüm; buğday çerezlik ayçiçeği (siyah-beyaz) beyaz haşhaş hayvan pancarı yonca soğan
E ertuğrul 20.12.2010 #8 Ynt: bu yıl ne ekıceksınız?? şu an 150 dönüm arpa ekili 250 dönüm güzden sürümünü yaptığım yer var kısmet olursa şubatta yulaf ekecem.
Ynt: bu yıl ne ekıceksınız?? şu an 150 dönüm arpa ekili 250 dönüm güzden sürümünü yaptığım yer var kısmet olursa şubatta yulaf ekecem.
Y yukeritarim 20.12.2010 #11 Ynt: bu yıl ne ekıceksınız?? patates kuru fasülye bugday kurutmalık üzüm silajlk mısır