buda benım erkunt 2010 model

Ynt: buda benım erkunt 2010 model

valla daha yenı aldım 50 saat te 3 lu koken pulluk taktım ıyı ama 2 lıtre yaktı agır yerde baska bırınde 4 lu vardı koken onu taktım duymadı bıle arkamda ne var dıye o kısıde valtra a85 var cekemıyo dıyodu benım kı süper cektı bende 4 lu 14 ınc turan alcagım bakalım

eline sağlık güzel resimler...galeride görmüştüm heybetli bir duruşu var yeni modellerin...güle güle kazasız belasız kullanmak nasip olsun...

katologunda 75 hp yazıyo 65 bin tl ye aldım lux modeli en son dolu olanı yani

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Sitemizde ilk yeni model Erkunt ' a sahip olan sensin sanırım. Tarlada da çalışırken paylaşımlarını bekliyoruz. Gerçekten tasarımı ve konfor özellikleri çok güzel tasarlanmış bir traktör....;)

hayırlı olsun....erkuntun yeni fotolarını merakla bekliyoruz...eline sağlık..

herkeze tesekkurler ben eskısehırın merkeze baglı karacay koyunde oturuyorum tatar ım :D vidolar da var ama nasıl yollayacagımı bılmıyorum fotolara da arkadas yardımcı oldu saolsun :D