buda td 65 lik

10091.jpg

Ynt: buda td 65 lik

güzel paylaşım.hayırlı olsun.eğer dediğiniz gibi 55 bin filansa 65 bg traktör için çok fazla marka diye bukadarda paraverilmezki aynı fiyata tümo 90-80 alırsın valla.

güle güle kullan 69 hp olanlardan herhelde yaz ortalarına doğru bende almayı planlıyorum ozaman kadar ki kullanım gözlemlerini alırım inşallah yakıtı ve diğer konularda Alah kaza bela vermesin

valla traktör alacaklar için söylüyorum ben nev hollandı yeni aldım ama case yle karsılastır deseniz gine case gine case derim

Hayırlı olsun bizdede 2 adet td65d 4x4 var bu traktörün tutulmasının en iyi sebebi ikinci eli çok tutuluyor istediğiniz zaaman az zararla satarsınız mesela önemli alacağınız birşey oldu tarla vs. gbi elinizin altında istediğiniz zaman bozdurursunuz nasılolsa traktör ne zaman olsa alınır.

TD65D Ler zorlatmassanız eğer normal yakıtı ama zorlatırsanız fala yakıyor TT serileri TD serilerinden az yakıyordur zannedersem.

fıyatını merak edenler ıcın duz faiziyle beraber 65.000 tl ye geldi.