PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğday, arpa ve mısırda gümrük vergisi sıfırlandı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="GKHN34" data-source="post: 1361055" data-attributes="member: 80304"><p>İthalatı özel firmalar da devlette yapıyor mesela Toprak Mahsulleri Ofisi. Şimdi ülkenin ihtiyacı olan 2 birim ama ülke 1 birim üretmiş, 1 birim açık var. Tüketim arttıkça çiftçinin elindeki ürünün fiyatı artar. Kısaca diyorlar ki çiftçinin elindeki ürünün fiyatı artmasın ben vergiden de feragat ederim yeter ki ekmeğe, makarnaya zam gelmesin. Birde buğdayı ülkede işleyip yurt dışına un ve un mamulleri şekilde ihracatı var. Yani kendi kendimize yettiğimiz yalanı burada ortaya çıkmış oluyor. Mısır ve arpa ise daha çok yem sektöründe kullanılıyor. Demek ki bunlarda da kendimize yetemiyoruz. Bu kalemlerde gümrük sıfırlanması, hayvan yemlerinin fiyatını yükseltmemek için yapılmış bir aksiyon diye düşünüyorum.</p><p></p><p>Bu şekilde bir haber var benim buna daha çok canım sıkıldı.</p><p></p><p>[URL unfurl="true"]https://www.yenicaggazetesi.com.tr/toprak-mahsulleri-ofisi-ithal-ettigi-bugdayi-suriyeye-hibe-edecek-cumhurbaskanligi-k-309636h.htm[/URL]</p><p></p><p>Vatandaş haberin altına güzel yazmış :</p><p></p><p>Sadaka yada yardım kendi evini doyurduktan sonra artanla yapacağın iyiliktir. Ülke insanı açken onu doyurmadan başka ülkelere para saçmak haramdır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="GKHN34, post: 1361055, member: 80304"] İthalatı özel firmalar da devlette yapıyor mesela Toprak Mahsulleri Ofisi. Şimdi ülkenin ihtiyacı olan 2 birim ama ülke 1 birim üretmiş, 1 birim açık var. Tüketim arttıkça çiftçinin elindeki ürünün fiyatı artar. Kısaca diyorlar ki çiftçinin elindeki ürünün fiyatı artmasın ben vergiden de feragat ederim yeter ki ekmeğe, makarnaya zam gelmesin. Birde buğdayı ülkede işleyip yurt dışına un ve un mamulleri şekilde ihracatı var. Yani kendi kendimize yettiğimiz yalanı burada ortaya çıkmış oluyor. Mısır ve arpa ise daha çok yem sektöründe kullanılıyor. Demek ki bunlarda da kendimize yetemiyoruz. Bu kalemlerde gümrük sıfırlanması, hayvan yemlerinin fiyatını yükseltmemek için yapılmış bir aksiyon diye düşünüyorum. Bu şekilde bir haber var benim buna daha çok canım sıkıldı. [URL unfurl="true"]https://www.yenicaggazetesi.com.tr/toprak-mahsulleri-ofisi-ithal-ettigi-bugdayi-suriyeye-hibe-edecek-cumhurbaskanligi-k-309636h.htm[/URL] Vatandaş haberin altına güzel yazmış : Sadaka yada yardım kendi evini doyurduktan sonra artanla yapacağın iyiliktir. Ülke insanı açken onu doyurmadan başka ülkelere para saçmak haramdır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğday, arpa ve mısırda gümrük vergisi sıfırlandı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt