PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
BUĞDAY, ATA TOHUMU
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1452980" data-attributes="member: 59451"><p>Ben şunu merak ediyorum, madem halkımız sağlıklı ekmek tüketecek diyorsunuz, ürettiğiniz buğdayı ekmeklik vasıfta TMO alıyormu? veya ekmeklik un üreten bir değirmene sattınızmı? ekmeklik buğday diye sattııysanız fiyatı ne oldu? bunların hepsi önemli, çünkü fırın ürettiğiniz buğdaydan elde edilen unu ekmek yapabilmesi için hamurunu tuturması lazımki ekmek yapabilsin, hangi değirmen hangi fırın yapıyor ve bu buğdayı herkes üretince satabilecekmi? alıcısı olacakmı, bunlar üretici için önemli kıstaslar, satamayacağı ürünü neden üretsin değilmi?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1452980, member: 59451"] Ben şunu merak ediyorum, madem halkımız sağlıklı ekmek tüketecek diyorsunuz, ürettiğiniz buğdayı ekmeklik vasıfta TMO alıyormu? veya ekmeklik un üreten bir değirmene sattınızmı? ekmeklik buğday diye sattııysanız fiyatı ne oldu? bunların hepsi önemli, çünkü fırın ürettiğiniz buğdaydan elde edilen unu ekmek yapabilmesi için hamurunu tuturması lazımki ekmek yapabilsin, hangi değirmen hangi fırın yapıyor ve bu buğdayı herkes üretince satabilecekmi? alıcısı olacakmı, bunlar üretici için önemli kıstaslar, satamayacağı ürünü neden üretsin değilmi? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
BUĞDAY, ATA TOHUMU
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt