PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
BUĞDAYA ÜSTTEN DAP ATILIR MI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="MASAY" data-source="post: 1316498" data-attributes="member: 73494"><p>Hocam işin asli su sekilde oldu. Diğer yerler kardeşleme işareti gosterince bu da geri kalilnca insan ister istemez panik oldu..önce süper inci den 200 gram kadar üre ve100 gram amino asit ve 100 gram kadar sivi fosfor( ithal ) u karistirip uyguladim. Ardindan 3 gun sonra 20 kg super inci attim.bir hafta sonra yani bugun de gidip 25 kg map aldim.300 gram kadar uyguladim...Şimdi acaba dediginiz gibi 10-15:kg elle atsam mi çarşamba da yağmur gösteriyor. Artik yagmurdan sonra tekrar izler kardeş başlayınca yine map ve amino asite devam ederim. Elimde bir de çinko fosfor amino asit ve deniz yosunu olan ithal bir set var.fakat kardeşlenme ortasinda uygulanmasi lazımmış. Artik zamanin gelince onu da uygularim.Allah hayırlısini verir inşallah. ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MASAY, post: 1316498, member: 73494"] Hocam işin asli su sekilde oldu. Diğer yerler kardeşleme işareti gosterince bu da geri kalilnca insan ister istemez panik oldu..önce süper inci den 200 gram kadar üre ve100 gram amino asit ve 100 gram kadar sivi fosfor( ithal ) u karistirip uyguladim. Ardindan 3 gun sonra 20 kg super inci attim.bir hafta sonra yani bugun de gidip 25 kg map aldim.300 gram kadar uyguladim...Şimdi acaba dediginiz gibi 10-15:kg elle atsam mi çarşamba da yağmur gösteriyor. Artik yagmurdan sonra tekrar izler kardeş başlayınca yine map ve amino asite devam ederim. Elimde bir de çinko fosfor amino asit ve deniz yosunu olan ithal bir set var.fakat kardeşlenme ortasinda uygulanmasi lazımmış. Artik zamanin gelince onu da uygularim.Allah hayırlısini verir inşallah. ... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
BUĞDAYA ÜSTTEN DAP ATILIR MI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt