PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğdayda başaktaki bu sorun süne zararlısımı..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="özgür" data-source="post: 1336128" data-attributes="member: 54456"><p>Bende soğuk zararı düşünüyorum.Zarar olarak metrekarede Tahminen 500 başakta 30-40 tane böyle.Zarar olrak bir başakta sıra olarak 10 adet tane varsa üstten her sırada 3 tanesi gitmiş.Bu yerlerde 25 kg amonyum sülfatta kullandım.2 defa amino asit verildi.Bunun sebebi daha öncede açtığım konuda axial ot ilacını attıktan sonra 1 ay stresi atamadı buğdaylar.Gelişim yavaşladı direnç düştü bu soğuktan etkilendi diye düşünüyorum.Çeşit andio ot ilacından diğer çeşitler hiç etkilenmedi onlarda sorun yok.Dün gece başlayıp sabah 10 a kadar yağmur yağdı.Sıkıntı kalmadı.Bi 10 dekar tarlamda arpa yatmış.Diğerlerinde sorun yok allaha şükür.Toplamda geçen günle birlikte 25 kg yağmıştır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="özgür, post: 1336128, member: 54456"] Bende soğuk zararı düşünüyorum.Zarar olarak metrekarede Tahminen 500 başakta 30-40 tane böyle.Zarar olrak bir başakta sıra olarak 10 adet tane varsa üstten her sırada 3 tanesi gitmiş.Bu yerlerde 25 kg amonyum sülfatta kullandım.2 defa amino asit verildi.Bunun sebebi daha öncede açtığım konuda axial ot ilacını attıktan sonra 1 ay stresi atamadı buğdaylar.Gelişim yavaşladı direnç düştü bu soğuktan etkilendi diye düşünüyorum.Çeşit andio ot ilacından diğer çeşitler hiç etkilenmedi onlarda sorun yok.Dün gece başlayıp sabah 10 a kadar yağmur yağdı.Sıkıntı kalmadı.Bi 10 dekar tarlamda arpa yatmış.Diğerlerinde sorun yok allaha şükür.Toplamda geçen günle birlikte 25 kg yağmıştır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Buğdayda başaktaki bu sorun süne zararlısımı..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt