Buğdayda hümik asit kullanma

Arkadaşlar herkese bol bereketli harmanlar hububat ekiminden önce hümik asit amino asit kullanan varmı faydasını gördümü

Verimde artış yada üründe kalite olarak nasıl hocam hangi şehirdesiniz
Aspir de kullandım zamnında çiçek açmadan önce yanik kalmasınlar diye atmıştım fulvita diye ithal bir urun idi attığımda aspirler 20 cm civarındaydı 1 hafta sonra 30 cm'i geçmişti boyları kozalar irilesmisti en son hasat ettik gövdeleri de çok kalinlastigi için traktörün arka lastiğini delmişti yerde kalan kök :D sonra humikcan kullandim oda gayet basarili nohutta kullandim onuda hem tohum kapladim hemde yesil ilk cikis filizlenme doneminde attim komsularin nohutlari yeni yeni cikip kendine gelirken benim nohutlar 10 cm boylarindaydi tarlayi kapliyordu komple aspire attigimda 24 donum yere 16 litrelik 1 bidonu bosalttim 800 litre holdere kalanina su ekledim 1 sefer attim baska atmamistim

Toprakta bol miktarda azot fosfor potasyumunoldugunu dusunuyorsaniz ve verim eksik geliyorsa cozunmesi adina cuzzi bir miktar verilebilir kanaatimce