PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Buğdayda sararma ve seyreklik
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="özgür" data-source="post: 1393097" data-attributes="member: 54456"><p>Senin derine düşen tohumlar çıkar.Çıktıktan sonra bir türlü toparlayamıyor.Kardeş sayısı az oluyor.Yani normal çıkan buğdaya göre gözle görülür bir gelişim geriliği oluyor.Ben bunun işin gelişimi hızlandırsın diye amino asit verecem.Benim çıkışlarda seyrek bazıları yeni çıkıtı.10 cm den fazla.İncecik gövde var.Geçen senede bir tarlada böyler bir sorun yaşamaıştım.Çıkıştan sonra gübre ve amino asitle istediğim duruma gelmişti.Senin çıkışlar tamamlandığında bir amino asit çinko deniz yosdunu vs güzel bir combi yap at.Çok faydasını görürsün.Böyle çıkışı zor yapmış cansız gelişme gerliği olan birkiyede ot ilacı filan atma.Dahada bozarsın.Dedğim gibi çıkıştan sonra güzel bir combi sonrasında ot ilacı ve kökboğaz atarsın düzelir buğdayın.Senin toprak kumsal galiba yağışta az olduysa ondan sorun çıkmıştır.Yoksa o toprakta 10 cm bile geçse o tohum çıkar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="özgür, post: 1393097, member: 54456"] Senin derine düşen tohumlar çıkar.Çıktıktan sonra bir türlü toparlayamıyor.Kardeş sayısı az oluyor.Yani normal çıkan buğdaya göre gözle görülür bir gelişim geriliği oluyor.Ben bunun işin gelişimi hızlandırsın diye amino asit verecem.Benim çıkışlarda seyrek bazıları yeni çıkıtı.10 cm den fazla.İncecik gövde var.Geçen senede bir tarlada böyler bir sorun yaşamaıştım.Çıkıştan sonra gübre ve amino asitle istediğim duruma gelmişti.Senin çıkışlar tamamlandığında bir amino asit çinko deniz yosdunu vs güzel bir combi yap at.Çok faydasını görürsün.Böyle çıkışı zor yapmış cansız gelişme gerliği olan birkiyede ot ilacı filan atma.Dahada bozarsın.Dedğim gibi çıkıştan sonra güzel bir combi sonrasında ot ilacı ve kökboğaz atarsın düzelir buğdayın.Senin toprak kumsal galiba yağışta az olduysa ondan sorun çıkmıştır.Yoksa o toprakta 10 cm bile geçse o tohum çıkar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Buğdayda sararma ve seyreklik
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt