PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Buğdaylar da son durum.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="özgür" data-source="post: 1225015" data-attributes="member: 54456"><p>Arpaların güzel.Bizim bölgemizdede bu sene arpalar iyi buğdaylar o kadar iyi değil.Bu sene aslında tecrübe oldu.Mart ayında nerdese 2 günde bir yağmur yağdı taki nisanın 2 sine kadar.Nisan 2 den mayıs 5 e kadar damla düşmedi.Tecrübe oldu derken tarlaları derin sürmüştüm ve zaten boylu olan arpada toprak nemini vermedi ve kuraklıktan zararsız çıktık gibi bir şey oldu.Ve artı olarak amino asit potasyum ve opera max pas ilacının kurak yıllarda faydasını net şekilde gördüm.Sizin arpalarınıZda gayet güzel ve canlı Tane dolumunda skıntı yoksa isteğiniz verimi alırsınız inşallah.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="özgür, post: 1225015, member: 54456"] Arpaların güzel.Bizim bölgemizdede bu sene arpalar iyi buğdaylar o kadar iyi değil.Bu sene aslında tecrübe oldu.Mart ayında nerdese 2 günde bir yağmur yağdı taki nisanın 2 sine kadar.Nisan 2 den mayıs 5 e kadar damla düşmedi.Tecrübe oldu derken tarlaları derin sürmüştüm ve zaten boylu olan arpada toprak nemini vermedi ve kuraklıktan zararsız çıktık gibi bir şey oldu.Ve artı olarak amino asit potasyum ve opera max pas ilacının kurak yıllarda faydasını net şekilde gördüm.Sizin arpalarınıZda gayet güzel ve canlı Tane dolumunda skıntı yoksa isteğiniz verimi alırsınız inşallah. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Buğdaylar da son durum.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt