Bugdaylari ektim

Bu yil bugdaylari erken ektim. Dekara 25 kg pioneer anapo tohum 25 kg 20-20 gubre attim. Yillardi ektigim cumhuriyet tihumundan vazgecmis oldum boylece.

Ynt: Bugdaylari ektim

Hayırlı bereketli olsun kardeşim, bende dün itibariyle ektim.sadece tapan işi kaldı. Önceki gün goble cekerken bir tavşanın yattığını farkettim, traktör ü stop edip beş dk hayvan ı izledim. O an fotoğraf cekmek aklıma gelmemiş...

Bereketli olsun , bizde bitirdik , yağmur bekliyoruz bu hafta yağış ihtimali var inşallah .

Avcılık yok galiba .

Yok abi,zaten ne kaldı etrafta, mecbur değilsem cevremdeki yılanı öldürmem...kunduz, tilki, sanat,porsuk,tavsan benzeri hayvanlar ı izlemek belgesel tadında oluyor...

allah kazasız belasız hasatını etmek nasip eder kardeş bizlerde ekeli 25 gün oldu yağmuru bekliyoruz taban gübresinin etkisi azalırmı acaba

ramazan01 link=topic=86607.msg1037904#msg1037904 date=1448302076' Alıntı:
allah kazasız belasız hasatını etmek nasip eder kardeş bizlerde ekeli 25 gün oldu yağmuru bekliyoruz taban gübresinin etkisi azalırmı acaba
Aynen beyler bende 10gün oldu ekeli taban gübresinin etkisi azalırmı yağmur yağmadıüı için taban gübresi 18-46

Nasıl kardeş çıkışlar iyimi bende ektim çıkışlar çok güzel ama yağmur yağmazsa ay sonuna kadar sıkıntı olacak.

Whitegod link=topic=86607.msg1047763#msg1047763 date=1450730579' Alıntı:
Nasıl kardeş çıkışlar iyimi bende ektim çıkışlar çok güzel ama yağmur yağmazsa ay sonuna kadar sıkıntı olacak.
Sagolasin bir yerim hosuma gitmedi pek kalani guzel.