bugün den bi kaç kare

Ynt: bugün den bi kaç kare

sami ÖZKAN link=topic=44261.msg412446#msg412446 date=1307217201' Alıntı:
köslü deliğimi
evet köstebek pancarda 6 tane köstebek var bende patenti bana ait olan avlama teknigi ile avlıyorum .
henüz işlerden fırsat bulum denk getiremedim ama yakında içabına bakıçam snip-*-s

tabansacı satılıyo deliğin ağzını aç namluyu içine sok bıark git o poposuna yel değince deliği kapatmaya geliyor sonra bum alnının ortsaından saçmaları yiyor snip-*-s

sami ÖZKAN link=topic=44261.msg412477#msg412477 date=1307218499' Alıntı:
tabansacı satılıyo deliğin ağzını aç namluyu içine sok bıark git o poposuna yel değince deliği kapatmaya geliyor sonra bum alnının ortsaından saçmaları yiyor snip-*-s
kurmalı tabanca kullandım sakat iş . pasta gibi ilaç da kullandım fayda etmedi.
bende deligi açıp akşam üstü sessizce bekliyorum kokumu almaması için rüzgar a göre bekliyorum bide bi kaç parça sogan ı delige bırakıyorum sogan kokusunundan nefret edeiyor hemen deligi kapatmaya geliyor bende hazırladıgım şiş le geldigi deligin üzerinden indiriyorum üzerine şiş i

Kolay gelsin.

Bu kötebeklerden de çok çeken var.Birde bu küskütler azken elle toplayın derim sardıkları bitkiyle beslendikleri için zarar yapıyorlar sonra.

Kolay gelsin MAŞALLAH güzel ürünleriniz var yoncada çok iyi bereketli olsun.paylaşım için tşk.

köstebeklerin vay haline şişde çok acımasız en azından saçma can çekiştirmez. güzel paylaşım.