PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
buğün dolar 'çakıldı', geçmiş olsun...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1430262" data-attributes="member: 59451"><p>Bugün Merkez bankası dolar kuru alış 15,9205 - satış 15,9492</p><p></p><p>Evet 16 liraya merdiveni dayadı dolar, ayağını kaldırmış son basamağa adımını attımıydı 16 yazacak, üstelik merkez bankasının resmi rakamları bunlar.</p><p></p><p>Esas konuya gelelim, yüzde 30 civarı paranın değer kaybı ekonomi için olumsuz, sonuçları hep kötü olmuş yazdık yukarıda</p><p></p><p>2021 yılı ortalama dolar kuru 8,9270 TL olmuş, </p><p></p><p>peki bu rakama yüzde 30 eklersek 11,605 rakamını buluruz, oysa doların 2022 yılı ortalaması 14,285 ve bugünlerde doların yükselişine devam etmesiyle ortalama sürekli yukarı doğru gidiyor, 14,285 rakamı dahi 8,9270 rakamından tam tamına yüzde 60 yukarıda oluşan bir rakamki 6 ay kadar önceleri yukarıdada bahsettiğim gibi bu durum yüzde 30 un 2 katı büyüklüğünde, etkisi ise rahatlıkla eskiden olduğu gibi yönetim değişikliğini beraberinde getirir.</p><p></p><p>Kaldıki 16 ya merdiveni dayamış haliyle geçen yılın ortalamasının yüzde 78 yukarıda bugünlerde, çok yüksek bir yükseliş var.</p><p></p><p> Durum ahval şerait böyleyken böyle, tabi aynı zamanda çeşitli içeride ekonomik kaosunda başlangıcı bir durum, kimse kendini kandırmasın, yeter artık bu kadar yol köprü, memleket sıkıntıya düşecekse kalkıp yol köprü yaptım demek çok yanlış, sadece yol köprümü yapmayı bilirsin, yol köprü yaptım diyeceksen bırak yapma artık, harcamalardan kısmadıkça memlekette diğer sektörlerin işleri yoluna girmedikçe mümkün değil istersen fezaya gidecek yol köprü yap kıymeti yok vesselam.Herşeyin bir kararı vardır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1430262, member: 59451"] Bugün Merkez bankası dolar kuru alış 15,9205 - satış 15,9492 Evet 16 liraya merdiveni dayadı dolar, ayağını kaldırmış son basamağa adımını attımıydı 16 yazacak, üstelik merkez bankasının resmi rakamları bunlar. Esas konuya gelelim, yüzde 30 civarı paranın değer kaybı ekonomi için olumsuz, sonuçları hep kötü olmuş yazdık yukarıda 2021 yılı ortalama dolar kuru 8,9270 TL olmuş, peki bu rakama yüzde 30 eklersek 11,605 rakamını buluruz, oysa doların 2022 yılı ortalaması 14,285 ve bugünlerde doların yükselişine devam etmesiyle ortalama sürekli yukarı doğru gidiyor, 14,285 rakamı dahi 8,9270 rakamından tam tamına yüzde 60 yukarıda oluşan bir rakamki 6 ay kadar önceleri yukarıdada bahsettiğim gibi bu durum yüzde 30 un 2 katı büyüklüğünde, etkisi ise rahatlıkla eskiden olduğu gibi yönetim değişikliğini beraberinde getirir. Kaldıki 16 ya merdiveni dayamış haliyle geçen yılın ortalamasının yüzde 78 yukarıda bugünlerde, çok yüksek bir yükseliş var. Durum ahval şerait böyleyken böyle, tabi aynı zamanda çeşitli içeride ekonomik kaosunda başlangıcı bir durum, kimse kendini kandırmasın, yeter artık bu kadar yol köprü, memleket sıkıntıya düşecekse kalkıp yol köprü yaptım demek çok yanlış, sadece yol köprümü yapmayı bilirsin, yol köprü yaptım diyeceksen bırak yapma artık, harcamalardan kısmadıkça memlekette diğer sektörlerin işleri yoluna girmedikçe mümkün değil istersen fezaya gidecek yol köprü yap kıymeti yok vesselam.Herşeyin bir kararı vardır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
buğün dolar 'çakıldı', geçmiş olsun...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt