Bunu gören yoktur herhalde sizce neden oldu ?

Ynt: Bunu gören yoktur herhalde sizce neden oldu ?

Abi Bişi Sorucam Benim Profildemi Gördün Millet Görünce Hemen Beni Etiketlemişler Çakalllar :D

KamilAydın link=topic=64722.msg732571#msg732571 date=1366051163' Alıntı:
Abi Bişi Sorucam Benim Profildemi Gördün Millet Görünce Hemen Beni Etiketlemişler Çakalllar :D
Hayır Agrartechnik HD diye bi alman sayfasında rastladım
nailyetek link=topic=64722.msg732572#msg732572 date=1366051185' Alıntı:
:) Video da gizli çekim heralde.
Abi bilmiyorumda çok kötü olmus ya. bunun gibi tam donanımlı ABS sistemi olan bir traktör nasıl oluyoda öyle lap diye çakılıyo anlamadım

abs yimi denemişler acaba kaygan zeminde fren yapar yapmaz önler dağılıyor...

bunun yaptığını tümosan bile yapmaz ;D

murat_saribas link=topic=64722.msg732576#msg732576 date=1366051296' Alıntı:
deutz un bitiş öyküsü olmuş
aynen abi Dişleri dağılmış insan portresi gibi olmuş :)

Almanin eli degio bunlara... Bu görüntü milyonda bir olur.. Adamlar icin güvenlik herseyden önce gelir..

Ona göre frene bassnlar onlarda. Baksana ne lastik kaçırıyo ne fren. Kaç ton yük çakılır tabı. O hızla giderken böyle frenle duvara çarpmış kadar oldu :)

Yeri ıslamışlar belli ki fren testi yapacaklar lakin ürkttüm birden motor şaha kalktı.Dikkat ederseniz mazotta akıyor yanlış görmediysem.

Ön takımın üzerindeki süspansiyon sisteminden dağılmış olabilir , yeni traktörlerin çoğunda var süspansiyon,ön takım mili falan çıkmış olsa iyice ayrılır kurtulur .Tekerlekler depoya sürtüyor depoyuda deliyor mazot akıyor.
Aynı konuda birde case ye bakalım güzel görüntüler

Case-IH Brake Test