PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
Fuarlar
Fuarlar Genel
Bursa Fuarındaki NH ekibi rezilliği
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 884239" data-attributes="member: 25349"><p><strong>Ynt: Bursa Fuarındaki NH ekibi rezilliği</strong></p><p></p><p>Yazdıklarınıza göre ; çalışanların ' ' zoraki iş yapıyor ' ' görüntüsü vermeleri hoş değil. </p><p>Bursa fuarı Başak bölümünde 2060 sordum.Çok ilgilendiler. ' ' Ben zaten 2.eline bakıyorum,karşılaştırma için buraya geldim ' ' dediğim halde,ilgilenen kişi ' ' olsun hiç önemi yok ' ' deyip hem izahat verdiler hem de farklı bir tipi için 150 metre uzaktaki bölüme götürdü,oradada çok izahat verdi. ' Orda da ,ayrı yerimiz var orayada bakın ' diyebilirdi.Başlarıda çok kalabalık olduğu halde böyle davrandılar.</p><p>Son CNR tarım fuarında da, çekilir tip turbo atomizer sorduğum Öntar ' ın sahibi hem çok uzun süre ilgilendi hemde kartını verip ' beni cep telefonumdan arayın,gerekirse sizin traktörünüze uygun özel imalat yaparız ' dedi.</p><p>Buyrun birde bu davranışlara bakın.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 884239, member: 25349"] [b]Ynt: Bursa Fuarındaki NH ekibi rezilliği[/b] Yazdıklarınıza göre ; çalışanların ' ' zoraki iş yapıyor ' ' görüntüsü vermeleri hoş değil. Bursa fuarı Başak bölümünde 2060 sordum.Çok ilgilendiler. ' ' Ben zaten 2.eline bakıyorum,karşılaştırma için buraya geldim ' ' dediğim halde,ilgilenen kişi ' ' olsun hiç önemi yok ' ' deyip hem izahat verdiler hem de farklı bir tipi için 150 metre uzaktaki bölüme götürdü,oradada çok izahat verdi. ' Orda da ,ayrı yerimiz var orayada bakın ' diyebilirdi.Başlarıda çok kalabalık olduğu halde böyle davrandılar. Son CNR tarım fuarında da, çekilir tip turbo atomizer sorduğum Öntar ' ın sahibi hem çok uzun süre ilgilendi hemde kartını verip ' beni cep telefonumdan arayın,gerekirse sizin traktörünüze uygun özel imalat yaparız ' dedi. Buyrun birde bu davranışlara bakın. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
Fuarlar
Fuarlar Genel
Bursa Fuarındaki NH ekibi rezilliği
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt