PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
Fuarlar
Fuarlar Genel
Bursa Fuarındaki NH ekibi rezilliği
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ercan AYKUŞ" data-source="post: 884264" data-attributes="member: 52817"><p><strong>Ynt: Bursa Fuarındaki NH ekibi rezilliği</strong></p><p></p><p></p><p></p><p><span style="color: blue">Aynen öyle Rıdvan ile broşürleri koymak için poşet istedik, form doldurana veriyoruz dedi...</span></p><p><span style="color: blue">T5i inceledik traktör tanıtım broşürü istedik teknik özelliğe dair ama broşür yok zaten anlatan bir görevli de göremedik..</span></p><p><span style="color: blue"></span></p><p><span style="color: blue">Kubatoya gittik çalıştırdı adam tek tek anlattı gösterdi şöyle şöyle diye saolsun...</span></p><p><span style="color: blue"></span></p><p><span style="color: blue">Deutz firması da aynı şekilde idi ilgilenme boldu..</span></p><p><span style="color: blue"></span></p><p><span style="color: blue">Birde şu var Fendt standı hakkında yazayım inanın çok pahalı olmasına rağmen alacak adam sayılıdır ordan biri sorduğu zaman bile yardımcı oluyorlardı.</span></p><p><span style="color: blue"></span></p><p><span style="color: blue">Claasta ilgi alaka güzeldi...</span></p><p><span style="color: blue"></span></p><p><span style="color: blue">Massey fergusonda aynı sor bişey söylüyorlar anlatıyorlar teknik bilgi veriyorlardır.</span></p><p><span style="color: blue"></span></p><p><span style="color: blue">En son erkunt standına gittik Rıdvan ile önce sessizce gezdik kısmet 58e ye kabin takılmış onu incelerken hemen birisi geldi nasıl yardımcı olabiliriz diye içecek ikramı kesintisizdi ve baya sonra hala oralarda gezerken satış müdürü beni çağırdı ve kısmet 58e bindirdi bana bu bu kabinde ne gibi değişiklik yapalım ne eksik ne fazla söyle dedi anlattım not aldı, siz çiftçilerimizin görüş ve taleplerinize göre tüm modelleri için öneriler kesinlikle değerlendirilmektedir diyerek sohbet ettik ve fuardan ayrıldık teşekkür ederim alakalarına..</span></p><p><span style="color: blue"></span></p><p><span style="color: blue">Nh gezisine katılan arkadaşlar da olayı az çok tahmin etmişlerdir..</span></p><p><span style="color: blue">Bu konu hakkında fuar fotoğrafları konusuna yazmadım ama gerçekten güzel bir tesbit olmuş bu konu bir daha fuara gidince fotoğraf çekerken diğer yönleri ile değerlendircem şu şöyle bu böyle diye...</span></p><p><span style="color: blue">Türkiyede satış birincisiyiz diye yırtıyorlar ama bu KOÇ inanıyorum ki zamanında bu memlekete başka marka sokmamak için elinden geleni yapmış gibi..</span></p><p></p><p><span style="color: blue">Daha geçen hafta burda eskişehir nh bayine gittik bir takas işi vardı arkadaşın ona söyledim teknik bilgi sor dedim tt ile td arasındaki fark nedir dedi yan yana idi ikisi tdye o süsü güzel onu boşver tt verelim o daha iyi dedi bende dedim muhakkak fark vardır dedim yok abi ne farkı dedi..</span></p><p><span style="color: blue">Ve ben dedim şu tt55 54cnin turbolusu şu td 75 ise orda duran 70 66nın turbolusu dedim arada nasıl fark olmaz vites güç ağırlık daha birçk far var dedim adam sen kimsin nerelisin nerden biliyon demeye başladı arkadaşa hadi gidelim dedim çıktık arkadaş ne ettin la adama dedi bıraktık geldik...</span></p><p><span style="color: blue"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ercan AYKUŞ, post: 884264, member: 52817"] [b]Ynt: Bursa Fuarındaki NH ekibi rezilliği[/b] [color=blue]Aynen öyle Rıdvan ile broşürleri koymak için poşet istedik, form doldurana veriyoruz dedi... T5i inceledik traktör tanıtım broşürü istedik teknik özelliğe dair ama broşür yok zaten anlatan bir görevli de göremedik.. Kubatoya gittik çalıştırdı adam tek tek anlattı gösterdi şöyle şöyle diye saolsun... Deutz firması da aynı şekilde idi ilgilenme boldu.. Birde şu var Fendt standı hakkında yazayım inanın çok pahalı olmasına rağmen alacak adam sayılıdır ordan biri sorduğu zaman bile yardımcı oluyorlardı. Claasta ilgi alaka güzeldi... Massey fergusonda aynı sor bişey söylüyorlar anlatıyorlar teknik bilgi veriyorlardır. En son erkunt standına gittik Rıdvan ile önce sessizce gezdik kısmet 58e ye kabin takılmış onu incelerken hemen birisi geldi nasıl yardımcı olabiliriz diye içecek ikramı kesintisizdi ve baya sonra hala oralarda gezerken satış müdürü beni çağırdı ve kısmet 58e bindirdi bana bu bu kabinde ne gibi değişiklik yapalım ne eksik ne fazla söyle dedi anlattım not aldı, siz çiftçilerimizin görüş ve taleplerinize göre tüm modelleri için öneriler kesinlikle değerlendirilmektedir diyerek sohbet ettik ve fuardan ayrıldık teşekkür ederim alakalarına.. Nh gezisine katılan arkadaşlar da olayı az çok tahmin etmişlerdir.. Bu konu hakkında fuar fotoğrafları konusuna yazmadım ama gerçekten güzel bir tesbit olmuş bu konu bir daha fuara gidince fotoğraf çekerken diğer yönleri ile değerlendircem şu şöyle bu böyle diye... Türkiyede satış birincisiyiz diye yırtıyorlar ama bu KOÇ inanıyorum ki zamanında bu memlekete başka marka sokmamak için elinden geleni yapmış gibi..[/color] [color=blue]Daha geçen hafta burda eskişehir nh bayine gittik bir takas işi vardı arkadaşın ona söyledim teknik bilgi sor dedim tt ile td arasındaki fark nedir dedi yan yana idi ikisi tdye o süsü güzel onu boşver tt verelim o daha iyi dedi bende dedim muhakkak fark vardır dedim yok abi ne farkı dedi.. Ve ben dedim şu tt55 54cnin turbolusu şu td 75 ise orda duran 70 66nın turbolusu dedim arada nasıl fark olmaz vites güç ağırlık daha birçk far var dedim adam sen kimsin nerelisin nerden biliyon demeye başladı arkadaşa hadi gidelim dedim çıktık arkadaş ne ettin la adama dedi bıraktık geldik... [/color] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
Fuarlar
Fuarlar Genel
Bursa Fuarındaki NH ekibi rezilliği
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt