PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
büyük baş hayvan ve süt üretimi yardım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Phantom60" data-source="post: 1229003" data-attributes="member: 57619"><p>A.s arkadaşım süt üretimi ve damızlık hayvan yetiştiriciliği karlı bir sektör tabiki iyi bir planlamaya girildiği taktirde benim görüşüm Hostey ırk seçimin bu işe yeni başlayanlar için yanlış bana göre çünkü üretici tarafından yapılan hataları kabul etmeyen bir ırk bu ırkın para getirebilmesi için gayet profosyonel yapmak lazım bu işi ayrıca diğer ırklara göre yem masrafın hayaliyle çok daha fazla olacaktır ki buda kar oranını düşürür</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Phantom60, post: 1229003, member: 57619"] A.s arkadaşım süt üretimi ve damızlık hayvan yetiştiriciliği karlı bir sektör tabiki iyi bir planlamaya girildiği taktirde benim görüşüm Hostey ırk seçimin bu işe yeni başlayanlar için yanlış bana göre çünkü üretici tarafından yapılan hataları kabul etmeyen bir ırk bu ırkın para getirebilmesi için gayet profosyonel yapmak lazım bu işi ayrıca diğer ırklara göre yem masrafın hayaliyle çok daha fazla olacaktır ki buda kar oranını düşürür [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
büyük baş hayvan ve süt üretimi yardım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt