PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
büyük baş hayvan ve süt üretimi yardım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Serin" data-source="post: 1230124" data-attributes="member: 80635"><p>Iyi forumlar,iyi aksamlar oncelikle sizlere tavsiyem canli hayvana bel baglayip geri donusu olmayan bir ise baslamamanizdir heleki banka gibi alamadigi ucreti icra yoluyla tahsil eden bir kuruma hic bulasmayin. sizinde dikkatinizi cekmis olacak mevzuu turkiyedeki su anlik hayvan eksikligi ve et fiyatlari olabilir.bana sorarsaniz istediginiz kâri basladiginiz anda yapamazsiniz hatta ilk aylar planladiginiz kesin tutari bile alamayabilirsiniz cunku yukaridada belirttigim gibi canli hayvan bakmasi risklidir her an her sey gelisebilir.ancak ve ancak size en nihayi tavsiyem her seyi goze almissaniz(tatil yok bayram yok,hayvanlari otlatmak,belirsiz hayvan piyasasi,vb.) Sut hayvanciliginda holstein ve simental irk minimum 25 kg sut veren ki cok yuksekten ucmayin. Sonucta yenisiniz. Ineklerle baslayin yalniz hayvanlara dogru rasyon ve bakimi gostermelisiniz yanlis yaptiginiz en ufak bir uygulama bile hayvaninizi kaybetmenize yol acabilir ve uzun vadede zarar etmenize neden olur Devlet desteginide isletmeyi buyuturseniz alabilirsiniz bildigim kadariyla besyuz bin tutarindaki isletmeler veya daha asagida olabilir bu tur isletme kurmak isteyenlere veya halihazirda olanlara devlet %50 hibe sagliyor yani devlet hayvanciligi ayakta tutan kucuk isletmelere degil kâri daha cok olacak ulke et,sut piyasini etkileyip sekillendirebilecek isletmelere destek veriyor. Bunuda aklinizin bir kenarinda tutarsiniz. Ama su da bir gercek ki su anki turkiye hayvan piyasasi hem besi hemde sut acisindan ne kadarda ureticiler memnun olmasalarda ortalama bir devlet memurunun yillik kazanabilecegi bir meblayi dogru uygulamalar yaparak 2 veya 3 katini kazanabilirsiniz bu hayvan sayisiyla da orantili tabiki benim nacizane son tavsiyemde su arkanizda guvenebileceginiz biri yoksa hic mi hic bulasmayin bu isde damlaya damlaya gol olur mantigi var guclu bir irade ve sabir gerektiriyor. Yinede son karar sizin ben aklima gelenleri yazdim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Serin, post: 1230124, member: 80635"] Iyi forumlar,iyi aksamlar oncelikle sizlere tavsiyem canli hayvana bel baglayip geri donusu olmayan bir ise baslamamanizdir heleki banka gibi alamadigi ucreti icra yoluyla tahsil eden bir kuruma hic bulasmayin. sizinde dikkatinizi cekmis olacak mevzuu turkiyedeki su anlik hayvan eksikligi ve et fiyatlari olabilir.bana sorarsaniz istediginiz kâri basladiginiz anda yapamazsiniz hatta ilk aylar planladiginiz kesin tutari bile alamayabilirsiniz cunku yukaridada belirttigim gibi canli hayvan bakmasi risklidir her an her sey gelisebilir.ancak ve ancak size en nihayi tavsiyem her seyi goze almissaniz(tatil yok bayram yok,hayvanlari otlatmak,belirsiz hayvan piyasasi,vb.) Sut hayvanciliginda holstein ve simental irk minimum 25 kg sut veren ki cok yuksekten ucmayin. Sonucta yenisiniz. Ineklerle baslayin yalniz hayvanlara dogru rasyon ve bakimi gostermelisiniz yanlis yaptiginiz en ufak bir uygulama bile hayvaninizi kaybetmenize yol acabilir ve uzun vadede zarar etmenize neden olur Devlet desteginide isletmeyi buyuturseniz alabilirsiniz bildigim kadariyla besyuz bin tutarindaki isletmeler veya daha asagida olabilir bu tur isletme kurmak isteyenlere veya halihazirda olanlara devlet %50 hibe sagliyor yani devlet hayvanciligi ayakta tutan kucuk isletmelere degil kâri daha cok olacak ulke et,sut piyasini etkileyip sekillendirebilecek isletmelere destek veriyor. Bunuda aklinizin bir kenarinda tutarsiniz. Ama su da bir gercek ki su anki turkiye hayvan piyasasi hem besi hemde sut acisindan ne kadarda ureticiler memnun olmasalarda ortalama bir devlet memurunun yillik kazanabilecegi bir meblayi dogru uygulamalar yaparak 2 veya 3 katini kazanabilirsiniz bu hayvan sayisiyla da orantili tabiki benim nacizane son tavsiyemde su arkanizda guvenebileceginiz biri yoksa hic mi hic bulasmayin bu isde damlaya damlaya gol olur mantigi var guclu bir irade ve sabir gerektiriyor. Yinede son karar sizin ben aklima gelenleri yazdim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
büyük baş hayvan ve süt üretimi yardım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt