PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Büyük Devletimizden Talebimizdir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="özfer10" data-source="post: 1333331" data-attributes="member: 87167"><p>türk çiftçinin temel sorunu bu. zaten ürün fiyatları düşük .girdi maliyetleri yüksek. çiftçinin mahsülü biraz para etti mi hemen ithalat silahını çekiyorlar. hiç bir zaman çiftçinin yüzü net bir şekilde gülmüyor. bir de elinde traktörü varken onu satıp kredi ile bir sürü borca girip yeni traktör alıyorlar. 5- 10 yıllık ürün gelirini oraya baglıyorlar. üründe para etmedimi bankalar çöküyorlar haklı olarak . icradan satılık çok çiftçi malı traktör var. traktör elbette alınmalı arazini büyütmüştürsün eskisi yetmiyordur yada eski traktör artık iş görmüyordur o zaman olur. ben avrupada gördüm adamlar hala eski traktörlerle iş yapıyorlar hiçte şikayet etmiyorlar. türkiye sıfır traktör pazarında çok yukarda satış olarak. ama tarım üretimleri hep yerinde sayıyor. girdiler yüksek . ne iş yapar onca satılan yeni traktörler acaba diye sorarım kendimce</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="özfer10, post: 1333331, member: 87167"] türk çiftçinin temel sorunu bu. zaten ürün fiyatları düşük .girdi maliyetleri yüksek. çiftçinin mahsülü biraz para etti mi hemen ithalat silahını çekiyorlar. hiç bir zaman çiftçinin yüzü net bir şekilde gülmüyor. bir de elinde traktörü varken onu satıp kredi ile bir sürü borca girip yeni traktör alıyorlar. 5- 10 yıllık ürün gelirini oraya baglıyorlar. üründe para etmedimi bankalar çöküyorlar haklı olarak . icradan satılık çok çiftçi malı traktör var. traktör elbette alınmalı arazini büyütmüştürsün eskisi yetmiyordur yada eski traktör artık iş görmüyordur o zaman olur. ben avrupada gördüm adamlar hala eski traktörlerle iş yapıyorlar hiçte şikayet etmiyorlar. türkiye sıfır traktör pazarında çok yukarda satış olarak. ama tarım üretimleri hep yerinde sayıyor. girdiler yüksek . ne iş yapar onca satılan yeni traktörler acaba diye sorarım kendimce [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Büyük Devletimizden Talebimizdir
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt