PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Büyük Devletimizden Talebimizdir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="özfer10" data-source="post: 1333339" data-attributes="member: 87167"><p>benim şahit oldugum bir olay var.</p><p>bir çiftçi kardeşimizin traktöre ihtiyacı vardı. bir kaç kişinin aklına uyup yeni traktör aldı deniz banktan kredi ile . peşinat olarak ahırında ki hayvanları sattı. o zaman için 35 bin tl. 8-10 hayvan ediyordu. traktör geçmiş zaman 90 bin tl idi. sahip oldugu arazi de 40 dönüm falan. 4 senelikti kredi. ilk sene ödedi. dana yetiştirdi sattı ödedi. ikinci sene işler iyi gitmedi ürün olmadı hayvanda para etmedi sagdan soldan borç harç buldu. denkledi ödedi. 3 senede ödeyemedi. gecikme faiz falan derken borç katladı. icra geldi 90 bin tl aldıgı traktör degeri düştü 55 bin liraya icradan satıldı. elinde olan arazi gitti.kaldı meydanda çırıl çıplak . ben o zaman dedim .alma verilmez 90 bin tl dedim. ikinci el eli yüzü temiz traktör 10-15 bin tl idi. bana verdigi cevap olacaksa sıfır olsun dedi. eskiyle ugraşamam demişti. şimdi ah çekiyor ama ne fayda. akılsız başın cezasını kendi çekse iyi de çoluk çoçukta perişan oldu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="özfer10, post: 1333339, member: 87167"] benim şahit oldugum bir olay var. bir çiftçi kardeşimizin traktöre ihtiyacı vardı. bir kaç kişinin aklına uyup yeni traktör aldı deniz banktan kredi ile . peşinat olarak ahırında ki hayvanları sattı. o zaman için 35 bin tl. 8-10 hayvan ediyordu. traktör geçmiş zaman 90 bin tl idi. sahip oldugu arazi de 40 dönüm falan. 4 senelikti kredi. ilk sene ödedi. dana yetiştirdi sattı ödedi. ikinci sene işler iyi gitmedi ürün olmadı hayvanda para etmedi sagdan soldan borç harç buldu. denkledi ödedi. 3 senede ödeyemedi. gecikme faiz falan derken borç katladı. icra geldi 90 bin tl aldıgı traktör degeri düştü 55 bin liraya icradan satıldı. elinde olan arazi gitti.kaldı meydanda çırıl çıplak . ben o zaman dedim .alma verilmez 90 bin tl dedim. ikinci el eli yüzü temiz traktör 10-15 bin tl idi. bana verdigi cevap olacaksa sıfır olsun dedi. eskiyle ugraşamam demişti. şimdi ah çekiyor ama ne fayda. akılsız başın cezasını kendi çekse iyi de çoluk çoçukta perişan oldu. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Büyük Devletimizden Talebimizdir
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt