PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Can26 mı üremi ?? Destek
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="guray" data-source="post: 1422588" data-attributes="member: 79004"><p>Tam ben yazacaktım üstteki arkadaş konuya değinmiş ayrıca eklemek istediğim diğer konu üre topraktan daha kolay alınır fakat attıktan 24 saat içinde yağmur ister maksimum 36 saatte kaplamasına göre havaya karışabilir eridikten 20 gün sonra bitki için alınabilir forma geçer nitrat ise eridikten hemen sonra alınabilir fakat bitkinin kardeşlenme ve kök döneminde aç kalması verimde aşağı yukarı yarı yarıya farkeder bunun yanında tohumun systiva ile kaplanmasıda en az %40 verimde farkeder çünkü üstten ne kadar ilaçlasanızda kök hastalıkları ve pas hastalıkları için önleyici etkisi tüm dünyada kabul edilmiştir.üstten ilaçlama bitkide zararı bir miktar durdursada sonuçta bir hasar bırakır kimseye akıl vermek niyetinde değilim ama kurak yılda bile systivalı ve kelt kullanılmış bir arazi iyi bir gübrelemeyle çevresinde ki arazilere göre neredeyse %100 verim farkı gösterir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="guray, post: 1422588, member: 79004"] Tam ben yazacaktım üstteki arkadaş konuya değinmiş ayrıca eklemek istediğim diğer konu üre topraktan daha kolay alınır fakat attıktan 24 saat içinde yağmur ister maksimum 36 saatte kaplamasına göre havaya karışabilir eridikten 20 gün sonra bitki için alınabilir forma geçer nitrat ise eridikten hemen sonra alınabilir fakat bitkinin kardeşlenme ve kök döneminde aç kalması verimde aşağı yukarı yarı yarıya farkeder bunun yanında tohumun systiva ile kaplanmasıda en az %40 verimde farkeder çünkü üstten ne kadar ilaçlasanızda kök hastalıkları ve pas hastalıkları için önleyici etkisi tüm dünyada kabul edilmiştir.üstten ilaçlama bitkide zararı bir miktar durdursada sonuçta bir hasar bırakır kimseye akıl vermek niyetinde değilim ama kurak yılda bile systivalı ve kelt kullanılmış bir arazi iyi bir gübrelemeyle çevresinde ki arazilere göre neredeyse %100 verim farkı gösterir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Can26 mı üremi ?? Destek
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt