PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Case 115 farmal ağırlık
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kirci02" data-source="post: 1358035" data-attributes="member: 4066"><p>Arkadaşım 1450 TL. Maliyeti var. Köye kadar nakliye ücreti dahil. Ama o zamandan bu zaman kadar fiyatlar çok yükseldi banada bir arkadaşımın ricası ile kirmayarak eski fiyattan yaptı. Bir işletme kar yapacak ise tampon fiyatının en az 1500 tl olması gerektiğini de bellitti. Örnek olarak Patlamaya gecen hafta 90 x 40 x. 3 cm demir altım 600 TL ye. Senin suanki durumdaki ağırlıklar da iş yapar. Ağır ekipman taktığında hemen tak işler bitince.sokersin. Benim en ağır ekipman 25 lu potinger. Diğer ekipmanlarda tampona gerek yoktu. </p><p>Önceden 24 lu potinger de dönüşlerde onu kalkacak gibi olurdu. Bazen Ekim zamanı toprak hafif tavli iken potingerin merdaneleri toprak toplayınca önleri hafif havaya kalkardı. Şimdi potingeri taktım önlerini kaldırmak için tarlada biraz deneme yaptım kalkmadı. Traktorde standart gelen 6 ağırlık ile 24 lu potinger çekmeye git tarlaya hiç olacak gibi değildi.</p><p>Sonra ağırlıkları 8 adet yaptık randıman almaya başladık. Tampon ile çok iyi duruma geldi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kirci02, post: 1358035, member: 4066"] Arkadaşım 1450 TL. Maliyeti var. Köye kadar nakliye ücreti dahil. Ama o zamandan bu zaman kadar fiyatlar çok yükseldi banada bir arkadaşımın ricası ile kirmayarak eski fiyattan yaptı. Bir işletme kar yapacak ise tampon fiyatının en az 1500 tl olması gerektiğini de bellitti. Örnek olarak Patlamaya gecen hafta 90 x 40 x. 3 cm demir altım 600 TL ye. Senin suanki durumdaki ağırlıklar da iş yapar. Ağır ekipman taktığında hemen tak işler bitince.sokersin. Benim en ağır ekipman 25 lu potinger. Diğer ekipmanlarda tampona gerek yoktu. Önceden 24 lu potinger de dönüşlerde onu kalkacak gibi olurdu. Bazen Ekim zamanı toprak hafif tavli iken potingerin merdaneleri toprak toplayınca önleri hafif havaya kalkardı. Şimdi potingeri taktım önlerini kaldırmak için tarlada biraz deneme yaptım kalkmadı. Traktorde standart gelen 6 ağırlık ile 24 lu potinger çekmeye git tarlaya hiç olacak gibi değildi. Sonra ağırlıkları 8 adet yaptık randıman almaya başladık. Tampon ile çok iyi duruma geldi. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Case 115 farmal ağırlık
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt