CASE BAHÇE TRAKTÖRU

Selamün aleyküm
Ben bahçe traktörü almayi düşüyorum. Bütün traktörleri araştirdim. 65 hp traktorlerin case haricinde hepsi 3 silindir dizayn edilmis. Bende arada kaldim 3 silindir mi alsam yoksa 4 silindir mi? 4silindirli case jxb serisi sinifinin birincisi ama yakit olarak cok yakar mi? Bir de yolda 4×2 yi çalistirsak bu yakitta tasarrufa yol açar mi? Yardımcı olursanız cok sevinirim.
Teşekkürler

onu hiç ölçmedim ama ön tekerler fazla aşınmasın dıye gerekmedikçe tek çekerde kulanıyorum tarla hariç 4 çekere ihtiyaç olmuyor zaten :)

Yakıtı belirleyen başlıca etmen motor olduğu için yakıtta fark olmaz. Yolda zaten arkada yük olmadıkça 4x2 de gidilir yani 4x4 te gitmenin bir anlamı yok :)

Eyvallah sağol
New holland case arasinda kaldim. Nh td4b serisi pazari var 60 70 e 65 beygirini buluruz ama nh nin cekisi iyi mi bilmiyorum kullanan var mi?