4 13 ufak olmaz mi biraz4 13 otomatik al
Bizim toprakta az buz sizinki gibi ama acaba 5 14 nasil olur traktör zorlanır mıTd90d var biz de 4 lü 14 inç otomatik takıyoz arazi yapımız dalgalı toprak orta sertlikte gayet iyi çekiyor.
Sert ise normal 100 luk newhollanda 4 14 otomatik kullaniyom4 13 ufak olmaz mi biraz
Hmm anladim hocam sağolun ben 4 14 alacam galibaSert ise normal 100 luk newhollanda 4 14 otomatik kullaniyom
Siz 4 lü 14 otamatik alın yeterli benceBizim toprakta az buz sizinki gibi ama acaba 5 14 nasil olur traktör zorlanır mı
Ok sağolun hocamSiz 4 lü 14 otamatik alın yeterli bence
Bir yakınımda 4 lü ayarlanabilir aktaşlar pulluk vardi alacaktim ama ağırlığı 1 ton dedi traktöre kıyamadım. Acaba bütün ayarlanabilir otomatik pulluklar böyle ağır mıdır. Çünkü bence pulluk hafif oldukça traktörün performansı artar ultra mazot tasarrufu olur.Hocam 4+1 al garanti olsun bide otomatik pullukda ayarlayabilirsin 12 14 16 18 veya 10 12 14 16 gibisinden 5 12 yi td 90 cekiyor hafifde gelmiyor agirda zorlanmiyor yani.. 4+1 al otoamatik al 5 14 cekmez o toprakda ama 5 12 ceker bi tak. 5 12 yi baktin zorlaniyor sanziman cok yorma sifir motoru direk birini sok 4 16 da sur..
Agam seni bilmemde toprak ne kadar havalanirsa iyi olur. Simdi 4 14 takarsin ee hafif bide hizli surersin ucundan alir goturur pulluk dedigin kulak gorunmeyecek video daki 5 16 ha kok bitkisi icin suruyor bu arkadas derin ha dersenki tosba gibi gitmem 1 de gitsin 5 12 tak hizli surBir yakınımda 4 lü ayarlanabilir aktaşlar pulluk vardi alacaktim ama ağırlığı 1 ton dedi traktöre kıyamadım. Acaba bütün ayarlanabilir otomatik pulluklar böyle ağır mıdır. Çünkü bence pulluk hafif oldukça traktörün performansı artar ultra mazot tasarrufu olur.
Hocam videoyu izledim. Toprağım sert ve taşlı belki inanmayacaksın ama amcamda tümosan 8085 vardı 4 lü 12 de zorlanıyordu. Ama case ih seri traktör 4 14 ideal galiba. Ayrıca bizim toprakta 4 14 den büyük pulluğu 90 traktöre takamazsın.Agam seni bilmemde toprak ne kadar havalanirsa iyi olur. Simdi 4 14 takarsin ee hafif bide hizli surersin ucundan alir goturur pulluk dedigin kulak gorunmeyecek video daki 5 16 ha kok bitkisi icin suruyor bu arkadas derin ha dersenki tosba gibi gitmem 1 de gitsin 5 12 tak hizli sur
Haklısınız hocam bütçeye göre artık sağolun4+1 al da 5 12 yap cekerse eyw baktin cok zorlaniyor sok birini 4 14 le sur olurya yarin tarla alin motor alin pullugu satmak zorunda kalma ekipman omurluk olsunda motor her turlu olur
Ünlü 5 li yaylı 960 kg inç ayarlıBir yakınımda 4 lü ayarlanabilir aktaşlar pulluk vardi alacaktim ama ağırlığı 1 ton dedi traktöre kıyamadım. Acaba bütün ayarlanabilir otomatik pulluklar böyle ağır mıdır. Çünkü bence pulluk hafif oldukça traktörün performansı artar ultra mazot tasarrufu olur.