Case IH - Puma 180. biçimden görüntüler

Ynt: Case IH - Puma 180. biçimden görüntüler

Eline sağlık usta ekip on numara,büyük işe büyük traktörler,paylaşım için tşk.

Ekip güzel iş dayanmaz Palazoğlu on numara olmuş tşkler kardeşim bereketli olsun..

Paylaşım için teşekkürler. Bu casenin üzerinde üretimine dair hangi ülkenin etiketleri var.

Güzel paylaşım. Römorklarada tarla dayanmaz. Cargo tipi olanda yeni galiba. Case ' ye onun 18 tonluğu gider diye düşünüyorum. Bu römork ile Case ' nin beraber fotoğrafı sanki daha önce sitede paylaşıldıydı...

alipasalierkan link=topic=45503.msg428654#msg428654 date=1311709204' Alıntı:
Güzel paylaşım. Römorklarada tarla dayanmaz. Cargo tipi olanda yeni galiba. Case ' ye onun 18 tonluğu gider diye düşünüyorum. Bu römork ile Case ' nin beraber fotoğrafı sanki daha önce sitede paylaşıldıydı...

Teşekkür ederim. Evet bende gördüm fotoları. Case arada sütlüce taraflarına gidiyor. ordaki tarlalara. ordan bi üye resimlerini çekip yüklemiş olabilir :) bils-*-

güzel paylaşım.....çok güzel traktörler....benim sorum kubotada sizin mi ve memnunmusunuz....saygılar

mustafagursacli link=topic=45503.msg428824#msg428824 date=1311776780' Alıntı:
güzel paylaşım.....çok güzel traktörler....benim sorum kubotada sizin mi ve memnunmusunuz....saygılar

Teşekkür ederim. Kubota bizim. az önce sürümden geldim.o resimde gördüğünüz kubota ile 5 li 10 numara ile kanola yeri hazırlıyodum.çekişi süper gitmiycem demiyo traktör. konfor bakımından biraz eksiklikleri olsada,süper. ben şahsen çok memnunum ve tavsiye ederim :)