Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Case jx 100 hakkında yorumlarınızı bekliyorum . . .
Ayarlı almakta iyi yapmışsın. Topraktan toprağa değişir bizim toprakta 5li 12' uygun fakat TD85D ye 5li 16' takan vardı tavına göre sizin JX100 de çekebilir...
Ynt: Case jx 100 hakkında yorumlarınızı bekliyorum . . .
hayırlısı olsun 5 14 al cok rahat ceker dıe dusunuyorum bızde 100 luk vardı turan 5 14 lu cok rahat cekıyodu ünlü motoru tutmuyor hemde dahada rahat gıder suan jx 110 var bızde ünlü aldık 5 li 14 no seri birle cok rahat gıdıyo denemek ıcın 2 4 le denıyorum onunlada cekıo ama cok hızlı oluo 2 4 uygunu normalde 1 bile degil 2 3 tur ..
Öncelikle motorunuz hayırlı olsun..
Malum yerli NH/Case aynı fabrika çıkışlı.. NH ' nin de arkalar farklı önler farklı mı? İlginç ebat uydurmak için yaptılar diyecem ama garip.. büyük ihtimalle ucuza kaçtılar diyecem o zaman arkayada Miçlen takmazlardı..
yan komsula ıkımızde aynı zamanda aldık bız case jx 100 max pro onlar new holland td 75 d avrupa aldı lakınn ıkı motorda farklı bayılerden alındı lastıkler radial lakın arkalar mıchelın onler kleo mu ole bısı snrm fabrıka bole cıkarıooo bayıyı aradım ole cıktıgını soledı ama dogrumu bılmıorummm