PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Case jx65c ile tt465nh hangisini tercih etmeliyim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="iharun23" data-source="post: 1396719" data-attributes="member: 77873"><p>Hemşehrim sana sadece iki mesele anlatayım Elazığ Case bayisinde yaşadığımız. </p><p>Arkadaş gitmiş traktörleri incelemiş. Bayideki adama sormuş abi bundaki shuttle hidrolik mi mekanik mi diye. Adam ikisi de var demiş traktörde</p><p>İkinci olayda bizzat ben gittim arkadaşa traktör alacaktık. Nh tt4.75 ile Case jx 75c arasında kalmıştı. Case bayisine gittik. Broşürü incelerken baktım levyeli yani mekanik shuttle lı olan modeli de var. Adama döndüm dedim abi bu verdiğin fiyat mekanik shuttle lı model için mi power shuttle lı model için mi diye.Adam ne dese iyi. Gelmiş diyorki şansınıza hangisi gelirse... </p><p>Özetle şahsi düşüncem Case 75c tt4 75 den daha iyi fakat bayi çok kötü. Servis de aynı adamlarda. Kurumsallıktan çok uzaklar. Arkadaşım da NH tt4.75 aldı bu yüzden. 4 silindir olduğu için araziye daha uygun. Bizim burada susuz arazilerde toprak ağır bu yüzden benim tavsiyem 4 silindirlisini al. Zıplamadan bahsedilmiş bi de zıplama içinde önü uzatırsan olumlu sonuç alırsın. Allah gönlünüze göre versin inşallah.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="iharun23, post: 1396719, member: 77873"] Hemşehrim sana sadece iki mesele anlatayım Elazığ Case bayisinde yaşadığımız. Arkadaş gitmiş traktörleri incelemiş. Bayideki adama sormuş abi bundaki shuttle hidrolik mi mekanik mi diye. Adam ikisi de var demiş traktörde İkinci olayda bizzat ben gittim arkadaşa traktör alacaktık. Nh tt4.75 ile Case jx 75c arasında kalmıştı. Case bayisine gittik. Broşürü incelerken baktım levyeli yani mekanik shuttle lı olan modeli de var. Adama döndüm dedim abi bu verdiğin fiyat mekanik shuttle lı model için mi power shuttle lı model için mi diye.Adam ne dese iyi. Gelmiş diyorki şansınıza hangisi gelirse... Özetle şahsi düşüncem Case 75c tt4 75 den daha iyi fakat bayi çok kötü. Servis de aynı adamlarda. Kurumsallıktan çok uzaklar. Arkadaşım da NH tt4.75 aldı bu yüzden. 4 silindir olduğu için araziye daha uygun. Bizim burada susuz arazilerde toprak ağır bu yüzden benim tavsiyem 4 silindirlisini al. Zıplamadan bahsedilmiş bi de zıplama içinde önü uzatırsan olumlu sonuç alırsın. Allah gönlünüze göre versin inşallah. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Case jx65c ile tt465nh hangisini tercih etmeliyim
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt