PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Case jx65c ile tt465nh hangisini tercih etmeliyim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="baran705" data-source="post: 1405465"><p>Traktöre yazilmişsiniz hayirli olsun simdiden biz suan aktif olarak erkunt 90e+ 640 fiat mf 3085d tek ceker td100d tr5110 var.akrabimizin 5430vardi.bu nuda kullandik 3075d ciftceker phantomda kullandik hic bir traktör mf ile yarişamiyor size söyleyim ben tek ceker mf ile gaza basmadan arkada 5 ton yükle kalkabiliyorum ama tr5 td ile 13 14 gaz vermeme rahmen motor boğuluyor ve beni cileden cikariyor bu traktörler yerine 3075 ciftceker bulabilseydiniz bunlarin hepsine her işde tur bindirirdi.tt4.75 icine bindim ufak kibar vitesleri daha rahat shutle ve lift o matik daha iyi tdlere göre ama mf fani değilim fakat gercekleri söylemek gerekirse bir 3000 serisi bundan 15 sene önce cikan bir seri etmez hicbiri. Erkuntda iyiki almamişsiniz tt td caseden iyi ceker ama sacma sapan arizalar acar liftomatic calismaz shutle halatli arizalanir vs vs sorunu bitmez.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="baran705, post: 1405465"] Traktöre yazilmişsiniz hayirli olsun simdiden biz suan aktif olarak erkunt 90e+ 640 fiat mf 3085d tek ceker td100d tr5110 var.akrabimizin 5430vardi.bu nuda kullandik 3075d ciftceker phantomda kullandik hic bir traktör mf ile yarişamiyor size söyleyim ben tek ceker mf ile gaza basmadan arkada 5 ton yükle kalkabiliyorum ama tr5 td ile 13 14 gaz vermeme rahmen motor boğuluyor ve beni cileden cikariyor bu traktörler yerine 3075 ciftceker bulabilseydiniz bunlarin hepsine her işde tur bindirirdi.tt4.75 icine bindim ufak kibar vitesleri daha rahat shutle ve lift o matik daha iyi tdlere göre ama mf fani değilim fakat gercekleri söylemek gerekirse bir 3000 serisi bundan 15 sene önce cikan bir seri etmez hicbiri. Erkuntda iyiki almamişsiniz tt td caseden iyi ceker ama sacma sapan arizalar acar liftomatic calismaz shutle halatli arizalanir vs vs sorunu bitmez. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Case jx65c ile tt465nh hangisini tercih etmeliyim
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt