PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Case jx75c ve MF 3075 phantom
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1439578" data-attributes="member: 59451"><p>3095 dört çarpı model 2005-2008 arası 650 bina ile 750 bina arası, 14-17 yaş makine için fazla istiyorlar görüyorum</p><p></p><p>Miyadı dolmuş modeller için, daha doğrusu 10 yılı aşmış artık üretilmeyen, artık ikinci ele düşmüş traktör için bence fazla istiyorlar, zamanında tutuluyor olması çok fazla bişey değiştirmez, sonuçta kullanılmış ekmeği yenmiş, şimdi biraz daha verip aynı güçte işgören sıfır traktör almak ve 10 yıl kullanmak, bu modelleri alıp 10 yıl kullanmaktan daha iyi olur bence, çünkü 10 yıl sonra elinde kullanılmış 24-27 yaşında traktörün olması başka, 10 yıllık traktörün olması başkadır. ama tabi kendin bilirsin, neden kullanılmış bu traktörlerden istediğini bilmeden yazdım sadece. Belki sıfırlarıda üretiliyordur onuda bilmiyorum.</p><p></p><p> 750 binaya 14 yıllık 95 beygir yerine, 900 bina verip 100 beygir sıfır traktör alınabiliyor piyasada, günümüz modelleri daha donanımlı üstelik, 10 küsür yıl önceki modellerden teknolojik ve donanım bakımından bence çok daha iyi, fakat marka tutkusu takıntısı vs sanırım bu ikinci el piyasada etkili oluyor ülkemizde ve sonuçta bazı modellerde 10 yılı aşkın traktörlerde bu durum ortaya çıkıyor, 10 yıl kullanınca ne olacak sorusu bence sorgulanmıyor genel olarak.</p><p></p><p> Bu bahsettiğin modelin ön çekere giden yandan şaftınıda görünce ben biraz eksi puan verdim zamanında, ama ne kadar sıkıntısız ne artısı var ne eksisi var bunuda bilmiyorum, hiç takibetmediğim modellerden, geçen gün yakından gördüm bir tanesini bakımlıydı ve çalışması düzgündü, beğendiydim ama ikinci el fiyatlarına göre değerlendirdiğimde bundan alacağıma sıfır başka traktör alırım hiçolmazsa sıfır traktörüm olmuş olur demiştim kendi kendime, ondan yazdım yani.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1439578, member: 59451"] 3095 dört çarpı model 2005-2008 arası 650 bina ile 750 bina arası, 14-17 yaş makine için fazla istiyorlar görüyorum Miyadı dolmuş modeller için, daha doğrusu 10 yılı aşmış artık üretilmeyen, artık ikinci ele düşmüş traktör için bence fazla istiyorlar, zamanında tutuluyor olması çok fazla bişey değiştirmez, sonuçta kullanılmış ekmeği yenmiş, şimdi biraz daha verip aynı güçte işgören sıfır traktör almak ve 10 yıl kullanmak, bu modelleri alıp 10 yıl kullanmaktan daha iyi olur bence, çünkü 10 yıl sonra elinde kullanılmış 24-27 yaşında traktörün olması başka, 10 yıllık traktörün olması başkadır. ama tabi kendin bilirsin, neden kullanılmış bu traktörlerden istediğini bilmeden yazdım sadece. Belki sıfırlarıda üretiliyordur onuda bilmiyorum. 750 binaya 14 yıllık 95 beygir yerine, 900 bina verip 100 beygir sıfır traktör alınabiliyor piyasada, günümüz modelleri daha donanımlı üstelik, 10 küsür yıl önceki modellerden teknolojik ve donanım bakımından bence çok daha iyi, fakat marka tutkusu takıntısı vs sanırım bu ikinci el piyasada etkili oluyor ülkemizde ve sonuçta bazı modellerde 10 yılı aşkın traktörlerde bu durum ortaya çıkıyor, 10 yıl kullanınca ne olacak sorusu bence sorgulanmıyor genel olarak. Bu bahsettiğin modelin ön çekere giden yandan şaftınıda görünce ben biraz eksi puan verdim zamanında, ama ne kadar sıkıntısız ne artısı var ne eksisi var bunuda bilmiyorum, hiç takibetmediğim modellerden, geçen gün yakından gördüm bir tanesini bakımlıydı ve çalışması düzgündü, beğendiydim ama ikinci el fiyatlarına göre değerlendirdiğimde bundan alacağıma sıfır başka traktör alırım hiçolmazsa sıfır traktörüm olmuş olur demiştim kendi kendime, ondan yazdım yani. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Case jx75c ve MF 3075 phantom
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt