PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Case jx75c ve MF 3075 phantom
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ysfbarann" data-source="post: 1439639" data-attributes="member: 95585"><p>Mf 3085 var tekceker td100d var tr5110 var mf 5s125 var Erkunt 90+e bunların hepsi kullandığımız traktörler desenki en iyisi hangisi genel olarak 3085 derim 6000 satte bir kere servise gitmedi bir kere tarlada bırakmadı bizi.motoru deutz ama bu yeni deutz lar gibi değil yeniler deutz sa mf3000 serisi 2 deutz motor gücünde dayanikliginda.tek sorunları var biz 5500 satte değiştik ciftcekerlerde 2000 satte bir genelde 2.vites dişlisi yiyor. Tarlada bırakmıyor ses yapıyor. Traktör güçlü ve birçok iş 2 ile yapılıyor mibzer ilaç gübre kazayagi tırmık vs. Vites zamanla bitiyor bir 15 bin gidiyor bu dönemde başka bir sorunu yok. </p><p>Ama sunuda soyliyim yıl olmuş 2022 ben şuan 15 yaşında bir traktör almam. Bizim köylümüz 3075 7500 saatte aldı 530 binmi 540 ami ne aldı kendi düşüncem gücünüz el veriyorsa 900 1000e mf alın diyecem ama o fiyatlara alınmayacağı için meburen new Holland alırdım. Yeni traktör garantili piyasa malı, yeni adı üstünde. Yeni her zaman iyidir.</p><p>Tabi imkan meselesi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ysfbarann, post: 1439639, member: 95585"] Mf 3085 var tekceker td100d var tr5110 var mf 5s125 var Erkunt 90+e bunların hepsi kullandığımız traktörler desenki en iyisi hangisi genel olarak 3085 derim 6000 satte bir kere servise gitmedi bir kere tarlada bırakmadı bizi.motoru deutz ama bu yeni deutz lar gibi değil yeniler deutz sa mf3000 serisi 2 deutz motor gücünde dayanikliginda.tek sorunları var biz 5500 satte değiştik ciftcekerlerde 2000 satte bir genelde 2.vites dişlisi yiyor. Tarlada bırakmıyor ses yapıyor. Traktör güçlü ve birçok iş 2 ile yapılıyor mibzer ilaç gübre kazayagi tırmık vs. Vites zamanla bitiyor bir 15 bin gidiyor bu dönemde başka bir sorunu yok. Ama sunuda soyliyim yıl olmuş 2022 ben şuan 15 yaşında bir traktör almam. Bizim köylümüz 3075 7500 saatte aldı 530 binmi 540 ami ne aldı kendi düşüncem gücünüz el veriyorsa 900 1000e mf alın diyecem ama o fiyatlara alınmayacağı için meburen new Holland alırdım. Yeni traktör garantili piyasa malı, yeni adı üstünde. Yeni her zaman iyidir. Tabi imkan meselesi. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Case jx75c ve MF 3075 phantom
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt