case kullananlar bakabilirmi

arkadaşlar case nasıl traktör yakıt ve çekiş konusunda jx 70 ve 80 lik bilgisi olan arkadaşlar bi yardım etsin

Ynt: case kullananlar bakabilirmi

evet ya babam pek istemiyo erkuntu sence nasıl bu yakıt bide içi nasıl bu casenin 2012-13 ünün fln içi nasıl genişliği fln

5 li 12 takıyolar dediya arkadaş bnm kafama o takıldı çekermi 5 li 12 li eğer çekerse bayaa güçlü demektir bizim burda td 100 d ye 5li 12 takıyolar

Bizim buralarda case çok fazla sattı bu sene 70likten tut 110a kadar alipta pişman olan hiç görmedim gerçekten güzel traktor yakitida cekiside çok iyi tavsiye ederim

arkadaşım peki 7056 daki gibi lift o matik varmı case jx75c de ben torklusunu almayı düşünüyorum

lift o matik sürüngen vites var çiftçeker ve badanaj pedalı düğmeli benim 70lik 4lü 8 takıyoz buranın toprağı çok sert 50 dönüm parçalı tarlada depoyu bitirdi.