PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Celikel yem karma makinasi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Muhammet_68" data-source="post: 1130087" data-attributes="member: 59825"><p>Bir acıklamada ben yapıyım olay benım yakınımdaki 6 km mesafa yanımdaki yenikent kasabasında oldu akşam haberlerden gördüm ilk başta nasıl kepcenin hidroligi boşalırda bir insanın canına maal olur diye bende kendi kendime kızmıştım bugun o köyde tanıdık bir abiyle sohbet ettik makinayla bir alakası yok tamamen ihmalden kaynaklı oldugunu söyledi tıpkı celikelin face sayfasından yaptıgı aacıklama gibi keşke o kardeşimiz işini kendisi yapmaya calışmasaydıda servisi arasaydıda bu talihsiz olay yaşanmasaydı bir evinde bir ogluymuş bende cok üzüldüm ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah bizler herzaman tedbirimizi alallımda Gerisi Yaradana Kalmışş...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Muhammet_68, post: 1130087, member: 59825"] Bir acıklamada ben yapıyım olay benım yakınımdaki 6 km mesafa yanımdaki yenikent kasabasında oldu akşam haberlerden gördüm ilk başta nasıl kepcenin hidroligi boşalırda bir insanın canına maal olur diye bende kendi kendime kızmıştım bugun o köyde tanıdık bir abiyle sohbet ettik makinayla bir alakası yok tamamen ihmalden kaynaklı oldugunu söyledi tıpkı celikelin face sayfasından yaptıgı aacıklama gibi keşke o kardeşimiz işini kendisi yapmaya calışmasaydıda servisi arasaydıda bu talihsiz olay yaşanmasaydı bir evinde bir ogluymuş bende cok üzüldüm ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah bizler herzaman tedbirimizi alallımda Gerisi Yaradana Kalmışş... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Celikel yem karma makinasi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt