PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Celmak sıkmalı tanbur yardim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cemal ÖZTÜRK" data-source="post: 1221944" data-attributes="member: 6672"><p>Merhaba arkadaşlar busene yonca ekimi yapcam ve gencciftciye yazildim yem bitkisi icin benden baska kimse yazilmamis ve %100 sana cikar dediler tarim ilcedekiler projeyi hazirlamami istediler bende ilk once sulama sistemi ve geri kalani ile bicme makinesi alcam tamburmu alsam yoksa disc limi sıkmalimi karar veremedim </p><p>Sıkmalı tanbur 16 bin tl</p><p>Celmak 5 disk 26 bin</p><p>Celmak 6 disk 32 bn</p><p>Fimaks 5 disk 44 bin</p><p>Agroform 5 disk 23 bin</p><p>Kararsiz kaldim tercih hangisinden yana kullanayim butce 30 bin tl[ATTACH]27236[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cemal ÖZTÜRK, post: 1221944, member: 6672"] Merhaba arkadaşlar busene yonca ekimi yapcam ve gencciftciye yazildim yem bitkisi icin benden baska kimse yazilmamis ve %100 sana cikar dediler tarim ilcedekiler projeyi hazirlamami istediler bende ilk once sulama sistemi ve geri kalani ile bicme makinesi alcam tamburmu alsam yoksa disc limi sıkmalimi karar veremedim Sıkmalı tanbur 16 bin tl Celmak 5 disk 26 bin Celmak 6 disk 32 bn Fimaks 5 disk 44 bin Agroform 5 disk 23 bin Kararsiz kaldim tercih hangisinden yana kullanayim butce 30 bin tl[ATTACH]27236._xfImport[/ATTACH] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Celmak sıkmalı tanbur yardim
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt