PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
Center pivot devreye girdi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="unsal" data-source="post: 717129" data-attributes="member: 26025"><p><strong>Ynt: Center pivot devreye girdi</strong></p><p></p><p>İşçilik olrak damla sulamnın ki daha fazla serme toplama filtre temizliği ek olarak damlama hortumlarıın omru ve urun desenindeki kısıtlamalar</p><p>Eger 250 dekararazi ekiyoranız ( birinci urun bugday ikinci urun mısır seklinde ) bugdayda siz damla sulamyı kullanamızsınız damla sulmayı sadece mısırda kullanmazsınız benim bulundugum bolgede bugday 3-4 defa sulanıyor </p><p>Maliyet olarak damla sulama bana verilen tekliflere gore konuyorum %30 daha pahalı (5 yıllık basınc ayarlı damlatıcı secilirse )</p><p>bu makinanın omru yaklasık 20 -25 yıl damla sulamanın omru ise en iyi kosullarda 10 yıl </p><p>Sistemde gunluk ne kadar su vermek istedigniz makina bilgisayarına giriyorsunuz ve makina hızını ayarlayarak donmeye baslıyor</p><p>Tarla bitkilerindedamlasulama biraz mesakatli isilik olarak ama yok bende ağac / bahce var derseniz tek cozum damla sulama </p><p>Verim olarak izleyip gorecegiz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="unsal, post: 717129, member: 26025"] [b]Ynt: Center pivot devreye girdi[/b] İşçilik olrak damla sulamnın ki daha fazla serme toplama filtre temizliği ek olarak damlama hortumlarıın omru ve urun desenindeki kısıtlamalar Eger 250 dekararazi ekiyoranız ( birinci urun bugday ikinci urun mısır seklinde ) bugdayda siz damla sulamyı kullanamızsınız damla sulmayı sadece mısırda kullanmazsınız benim bulundugum bolgede bugday 3-4 defa sulanıyor Maliyet olarak damla sulama bana verilen tekliflere gore konuyorum %30 daha pahalı (5 yıllık basınc ayarlı damlatıcı secilirse ) bu makinanın omru yaklasık 20 -25 yıl damla sulamanın omru ise en iyi kosullarda 10 yıl Sistemde gunluk ne kadar su vermek istedigniz makina bilgisayarına giriyorsunuz ve makina hızını ayarlayarak donmeye baslıyor Tarla bitkilerindedamlasulama biraz mesakatli isilik olarak ama yok bende ağac / bahce var derseniz tek cozum damla sulama Verim olarak izleyip gorecegiz [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
Center pivot devreye girdi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt