PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
Center pivot devreye girdi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="unsal" data-source="post: 717400" data-attributes="member: 26025"><p><strong>Ynt: Center pivot devreye girdi</strong></p><p></p><p>Tesekkurler </p><p>Bu makina karar verirken yaklasık 1 yıllık arastırma yaptım hem internette litaretür hemde amerikali çiftçiler ile gorustum artı eksi yonlerini anlattılar</p><p>Ek olarak fizibilte calısması yaptım salma sulama su kullanım randımanı ile pivot ile sulama randımanın su an gecmıs yıllara gore daha fazla arazi ektim mevcut sutum artık butun arazime yetiyor</p><p>Normal verim alsam bile ektigim extra arazi makianın taksitlerini fazlası ile cıkartıyor </p><p>Oncellikle bu sistem abd de yaklasık 40 yıldır kullanılıyor ve bu sisteme gecen ciftci salma veya tasımalı yagmurlama ile karsılıastıgında pivot uzak ara işçilik avantajı ve artı verim performansı oldugundan bahsettiler</p><p>Sonucta benim bugune kadar gozlemlediğim calısırken hiçbir sekilde bir işçilik gerektirmedi arada bir asırı voltaj dusmesi sonucu makina durus yapıyoronuda regulatör ile cozmeyi planlıyorum</p><p>Yedek parca ve servis konusna gelince valley marka pivotun turkiye distrubitoru jain sulama adanda fabrikalrı ve depoları mevcut temel parcaları stoklarında tutyorlar aynı gun parcayı kargoya vereceklerini garanti ediyorlar</p><p>Benim bolgesel olarak avantajım ceylanpınar tigem de valley marka olmasada yaklasık 850 tane center pivot var bana uzaklıgı 1 saat bir sekilde tecrubeleri var artık oradaki yetkililerin </p><p>Yeni makina oldugu için ciddi bir problem ile karsılamayacıgımı soylediler</p><p>Benim sıkıntım bolgesel olarak asırı voltaj dusmeleri 360 volttan 180 voltlara kadar iniyor bir anda </p><p>Normalde makinada dusuk voltaj koruma modu var voltaj 300-280 lere dustugu zaman kendisini durduruyor voltaj duzelince otomatik olarak devye giriyor 180 voltlara indigi zaman ise baska bir arıza olarak algılıyor durusa geciyor ( tabi bu otomatik tekrar devreye girme benim sectiğim kontrol panelinin artısı standart panel de manuel olarak birisinin start a basması gerekiyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="unsal, post: 717400, member: 26025"] [b]Ynt: Center pivot devreye girdi[/b] Tesekkurler Bu makina karar verirken yaklasık 1 yıllık arastırma yaptım hem internette litaretür hemde amerikali çiftçiler ile gorustum artı eksi yonlerini anlattılar Ek olarak fizibilte calısması yaptım salma sulama su kullanım randımanı ile pivot ile sulama randımanın su an gecmıs yıllara gore daha fazla arazi ektim mevcut sutum artık butun arazime yetiyor Normal verim alsam bile ektigim extra arazi makianın taksitlerini fazlası ile cıkartıyor Oncellikle bu sistem abd de yaklasık 40 yıldır kullanılıyor ve bu sisteme gecen ciftci salma veya tasımalı yagmurlama ile karsılıastıgında pivot uzak ara işçilik avantajı ve artı verim performansı oldugundan bahsettiler Sonucta benim bugune kadar gozlemlediğim calısırken hiçbir sekilde bir işçilik gerektirmedi arada bir asırı voltaj dusmesi sonucu makina durus yapıyoronuda regulatör ile cozmeyi planlıyorum Yedek parca ve servis konusna gelince valley marka pivotun turkiye distrubitoru jain sulama adanda fabrikalrı ve depoları mevcut temel parcaları stoklarında tutyorlar aynı gun parcayı kargoya vereceklerini garanti ediyorlar Benim bolgesel olarak avantajım ceylanpınar tigem de valley marka olmasada yaklasık 850 tane center pivot var bana uzaklıgı 1 saat bir sekilde tecrubeleri var artık oradaki yetkililerin Yeni makina oldugu için ciddi bir problem ile karsılamayacıgımı soylediler Benim sıkıntım bolgesel olarak asırı voltaj dusmeleri 360 volttan 180 voltlara kadar iniyor bir anda Normalde makinada dusuk voltaj koruma modu var voltaj 300-280 lere dustugu zaman kendisini durduruyor voltaj duzelince otomatik olarak devye giriyor 180 voltlara indigi zaman ise baska bir arıza olarak algılıyor durusa geciyor ( tabi bu otomatik tekrar devreye girme benim sectiğim kontrol panelinin artısı standart panel de manuel olarak birisinin start a basması gerekiyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
Center pivot devreye girdi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt