PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
Center pivot montajı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="unsal" data-source="post: 834745" data-attributes="member: 26025"><p><strong>Ynt: Center pivot montajı</strong></p><p></p><p>Makinanın toplam güç ihtiyacı 10 kw. Merkezden itibaren herbir kule yaklasık 50 mt uzunlugunda iki adet teker bunu yoneten merkez motor ( sanırım 1,5 kw olması lazım) makinanın harcadıgı elektirk cok fazlla degil önemli olan benim için kuyu daki suyu çıkarmak için harcadığım enerji </p><p>Makina ileri veya geri hareket edebiliyor </p><p>Bendeki makinaların bir tam turu tamamlaması yaklasık 8 saat </p><p>Benim çalısma dongulerim 24 saate tam turu tamamlamasıni istiyorum. Gunluk olarak 12 mm su bırakıyor sistem ( günlük 10 mm mısır üın yetişmesi için yeterli denmişti ben guneydogu anadolu bolgesinde ciftcilik yaptıgım için buharlaşma fazla rutubet az olunca 12 mm/gün e göre sulama baslıkları hesaplandı</p><p>Mısırda herhangi bir problem ile karsılasmadık bim msıır yaklasık 3,5 mt uzunluga ulastı. Ektiğim danelik msıır salma sulama ile aynı tohum yaklasık 2,6 mt yuksekliğind oldu. Döllenmesinde herhangi bir sıkıntı problem olmadı</p><p>Antifiriz ile ugracagınza sistemin girişne tahliye vanası eklersiniz kullanmadıgımız donem makina içerisnde su kalmamıs olur.</p><p>Makina fazla yuksek olunca denge olarak bana göre sıkıntılı oluyor tabi abd deki gibi bizde kasırgalar olmuyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="unsal, post: 834745, member: 26025"] [b]Ynt: Center pivot montajı[/b] Makinanın toplam güç ihtiyacı 10 kw. Merkezden itibaren herbir kule yaklasık 50 mt uzunlugunda iki adet teker bunu yoneten merkez motor ( sanırım 1,5 kw olması lazım) makinanın harcadıgı elektirk cok fazlla degil önemli olan benim için kuyu daki suyu çıkarmak için harcadığım enerji Makina ileri veya geri hareket edebiliyor Bendeki makinaların bir tam turu tamamlaması yaklasık 8 saat Benim çalısma dongulerim 24 saate tam turu tamamlamasıni istiyorum. Gunluk olarak 12 mm su bırakıyor sistem ( günlük 10 mm mısır üın yetişmesi için yeterli denmişti ben guneydogu anadolu bolgesinde ciftcilik yaptıgım için buharlaşma fazla rutubet az olunca 12 mm/gün e göre sulama baslıkları hesaplandı Mısırda herhangi bir problem ile karsılasmadık bim msıır yaklasık 3,5 mt uzunluga ulastı. Ektiğim danelik msıır salma sulama ile aynı tohum yaklasık 2,6 mt yuksekliğind oldu. Döllenmesinde herhangi bir sıkıntı problem olmadı Antifiriz ile ugracagınza sistemin girişne tahliye vanası eklersiniz kullanmadıgımız donem makina içerisnde su kalmamıs olur. Makina fazla yuksek olunca denge olarak bana göre sıkıntılı oluyor tabi abd deki gibi bizde kasırgalar olmuyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
Center pivot montajı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt