PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Çiftçi Çocuğu Olmak, Çiftçilikle beraber Çocuk Yetiştirmek
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Yaşar Akgün" data-source="post: 990531" data-attributes="member: 60401"><p><strong>Ynt: Çiftçi Çocuğu Olmak, Çiftçilikle beraber Çocuk Yetiştirmek</strong></p><p></p><p>Herkesin eline sağlık ne güzel paylaşımlar var.İlkokulu köyde okudum ortaokulu ilçede okudum babam bütün imkanları seferber etti ama okumadım lise 1 ' den terk ettim. Askerliği bitirdim. Köy işlerine devam ettim. Okul yıllarında haftasonları köye gelir çoban gidince koyun kuzu yayardım. Abim 90 ' lı yılların başında Ankara ' da işe girdi askere gitti geldi evlendi ardından askeri personel oldu halen devam ediyor kızkardeşim evli evde kimse yok fırsat buldummu memlekete izin biriktirip gidiyom yardıma annem ve babam yaşlandı düşkün değiller şükür. Babam her işte disiplinli ve otoriterdir . Abim ve babam öğretti bütün işleri bana babam birinin traktörünü sürerdi onun yanında öğrendim herşeyi daha sonra ilk traktörümüzü aldık. Kısmet oldu bu sene sıfır aldım. 7 yıldır çalışıyorum iyi bir maaşım var arabamı evimi aldım. Babam sürekli ben sizin için uğraşıyom ben öldükten sonra ne yaparsanıy yapın der. Kendi halen çiftçilikle meşgul Allah benim ömrümden alıp onlarınkine katsın şisko annem ve babam benim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yaşar Akgün, post: 990531, member: 60401"] [b]Ynt: Çiftçi Çocuğu Olmak, Çiftçilikle beraber Çocuk Yetiştirmek[/b] Herkesin eline sağlık ne güzel paylaşımlar var.İlkokulu köyde okudum ortaokulu ilçede okudum babam bütün imkanları seferber etti ama okumadım lise 1 ' den terk ettim. Askerliği bitirdim. Köy işlerine devam ettim. Okul yıllarında haftasonları köye gelir çoban gidince koyun kuzu yayardım. Abim 90 ' lı yılların başında Ankara ' da işe girdi askere gitti geldi evlendi ardından askeri personel oldu halen devam ediyor kızkardeşim evli evde kimse yok fırsat buldummu memlekete izin biriktirip gidiyom yardıma annem ve babam yaşlandı düşkün değiller şükür. Babam her işte disiplinli ve otoriterdir . Abim ve babam öğretti bütün işleri bana babam birinin traktörünü sürerdi onun yanında öğrendim herşeyi daha sonra ilk traktörümüzü aldık. Kısmet oldu bu sene sıfır aldım. 7 yıldır çalışıyorum iyi bir maaşım var arabamı evimi aldım. Babam sürekli ben sizin için uğraşıyom ben öldükten sonra ne yaparsanıy yapın der. Kendi halen çiftçilikle meşgul Allah benim ömrümden alıp onlarınkine katsın şisko annem ve babam benim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Çiftçi Çocuğu Olmak, Çiftçilikle beraber Çocuk Yetiştirmek
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt