Çiftçi Derdini Anlatırken Bile Bölündü

Tarım Kredi'nin yüksek faiz, kredilerde aldatmaca ve traktör hacizleri nedeniyle protestoları sürüyordu. Ancak Facebook üzerinden farklı gruplarda da olsa aynı gün protesto etmek için Ankara'ya toplanan çiftçiler bu kez ikiye ayrıldı.

Liderlik yarışı/ gövde/reklam gösterisi başladı ve birbirlerini eleştirmeye başladılar.

Bir grup öncüsü ‘Bakan beni aradı’ şeklinde çıkışlarla da diğer gruba üstünlük kurulmaya, çok emek vermiş gibi göstermeye çalışırken, diğer grup ‘Bakan beni aradı yapılandırmayla ilgili çalışma tamamlandı haftaya Meclis’e geliyor’ şeklinde paylaşım yapıyor. 3. grupta ise bunların yalan olduğu paylaşılıyor.

Ayrıca bu gruplar ortak çatı altında tek ses olunan canlı yayınlarda bile birbirlerinin canlı yayına katılma isteklerini de reddediyor. Her grup Ankara'ya gitme etkinliğini öteki gruplardan bilerek farklı güne ayarlamaya başladı.

Çiftçinin içine düştüğü durum gözler önüne serildi.

çiftçi protesto ile ilgili görsel sonucu

Son düzenleme:
Yalancılık oldugu sürece iyiye kötü kötüye de iyi demek normaldir🙂 önemli olan dogruyu solıyebılmektir..

Memnun iyet lik farklı durumdur bakın bizim insanımız bunu ayıramıyor kötü giden bir şeye memnun oldugu için iyi diyerek yalan söylüyor. Bu oldugu sürece hiç bir şey değişmez.... Yok olmaya mahkumuz dogru yu soleyemedıgımız yere kadar kı şuan bakıyorum yavastan yok oluyoruz

Arkadaşlar konuyla alakası yok ama bu aralar aklıma su geliyor ergenliğin eşiğinde oğlum var eşim artık bezi şeyleri çocuğa anlat diyor ben utanıyorum babam bana anlatmadı ben öğrenmedim mi diyorum yani kadın erkek arasındaki doğal ilişki bizi utandırır ken bu pisliklerin yaptıklarını sorsa ne deriz yahu