PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
çiftçi ezildi mi...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mustafaşahin" data-source="post: 1419629" data-attributes="member: 81902"><p>Bunlar gitmeden bu ülkede hiçnirşey değişmez hangi bakan işten anlıyor özel hastanesi olan işadamını sağlık bakanı yaparsan sağlık söktörü çöker eğitim tarım hepsi battırdılar devletin kar eden neyi kaldı ki tarımı iyi olaun halk uyanmasın ekmek artmasında kim batmış omurlarında değilsaltanatı süren kendileri sürünen halk bütçeyebakın sağlık eğitim uerlerde sürünüyor akşam kabul ederseler çiftçinin elektriğini bedava yapalım diyor aydın için yeraen tü yetki elinizde isteaen bedava yaparsın muhalefete sormazsın istedikleri kanunları geçirirken gecenin ilerleyen saatlerinde oynayarak geçirdiler ülkeyi bıatırmadan gitmeyeceklerde çocuklara üzülüyorum virüsvar okullarda temizlikçi yok edirne belediyeai haftada 2gün yolluyormuş okul müdürü velilerden toplarsa bu seferde müdür doymadı derler pislik götürüyor biz halk olarak 1 köye 2 camii yaparız bir okul yapmayız camii ye klimayı ısıtıcıyı takarız okula gelince elimiz titrer diyanet o kadar bütçeyi nereye harcıyor 10milyon mülteci ülkeyi iflasa ve iç savaşa sürüklüyor bu iyi günlerimiz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafaşahin, post: 1419629, member: 81902"] Bunlar gitmeden bu ülkede hiçnirşey değişmez hangi bakan işten anlıyor özel hastanesi olan işadamını sağlık bakanı yaparsan sağlık söktörü çöker eğitim tarım hepsi battırdılar devletin kar eden neyi kaldı ki tarımı iyi olaun halk uyanmasın ekmek artmasında kim batmış omurlarında değilsaltanatı süren kendileri sürünen halk bütçeyebakın sağlık eğitim uerlerde sürünüyor akşam kabul ederseler çiftçinin elektriğini bedava yapalım diyor aydın için yeraen tü yetki elinizde isteaen bedava yaparsın muhalefete sormazsın istedikleri kanunları geçirirken gecenin ilerleyen saatlerinde oynayarak geçirdiler ülkeyi bıatırmadan gitmeyeceklerde çocuklara üzülüyorum virüsvar okullarda temizlikçi yok edirne belediyeai haftada 2gün yolluyormuş okul müdürü velilerden toplarsa bu seferde müdür doymadı derler pislik götürüyor biz halk olarak 1 köye 2 camii yaparız bir okul yapmayız camii ye klimayı ısıtıcıyı takarız okula gelince elimiz titrer diyanet o kadar bütçeyi nereye harcıyor 10milyon mülteci ülkeyi iflasa ve iç savaşa sürüklüyor bu iyi günlerimiz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
çiftçi ezildi mi...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt