PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Çiftçi olmasaydım ne yapardım?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Yenikentli123" data-source="post: 1192001" data-attributes="member: 33105"><p>Şuan 250.000 lik bı yatırım yapmayı planlamam büyümeyi değil sabit kalmayı tercih ederim piyasada nakit sıkıntısı var herkes sıcak para peşinde servis taksi bunlar artık ateş pahasına köyümde parsel satan hayvancılığı bırakan bu işlere yöneldi tır kamyon tekeri döndürursen para kazanır ha illa tır dersen yaş meyve sebze tasima işinde güzel para var çift şoför olmak kaydı ile Mersin - (Antalya) Ankara arası rink atarsanız arabanız yeni olursa yolda yatmam çalışırım derseniz para kazanır 10.000 bin en az az para bırakır ama keyfe keder çalışırım para benim değilmi derseniz zarar edersiniz ...</p><p>Yürüyen yarım kosana Bütün ekmek artık ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yenikentli123, post: 1192001, member: 33105"] Şuan 250.000 lik bı yatırım yapmayı planlamam büyümeyi değil sabit kalmayı tercih ederim piyasada nakit sıkıntısı var herkes sıcak para peşinde servis taksi bunlar artık ateş pahasına köyümde parsel satan hayvancılığı bırakan bu işlere yöneldi tır kamyon tekeri döndürursen para kazanır ha illa tır dersen yaş meyve sebze tasima işinde güzel para var çift şoför olmak kaydı ile Mersin - (Antalya) Ankara arası rink atarsanız arabanız yeni olursa yolda yatmam çalışırım derseniz para kazanır 10.000 bin en az az para bırakır ama keyfe keder çalışırım para benim değilmi derseniz zarar edersiniz ... Yürüyen yarım kosana Bütün ekmek artık ... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Çiftçi olmasaydım ne yapardım?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt