PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Çiftçilerin durumu ile alakalı güzel bir yazı.VAKTİNİZ VAR İSE OKUYUN!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="lale sever" data-source="post: 1190246" data-attributes="member: 57286"><p>Sonuna Kadar haklisin.Dünyanin heryerinde Kücük isletmeler cok zor durumda.Yirmidört yildir Almanya da esnaflik yapiyorum hatta bunun icin de koyun bile alip sattim olan hep kücüklere oluyor.Devletler hep büyüklerin yaninda.Isyerimin yaninda VOLVO TIR satan sirket var bes milyon euronun üzerinde avrupa fonundan hibe kredi aldi koskocaman bina yapti.Biz gidiyoruz kendi arsamiza yeni bina yapmak icin yardim istiyoruz en az sekiz isci calistirirsan kredi veririz diyorlar.Sekiz iscinin aylik maliyeti en az 24 bin euro.Yani heryerde Kücük Kücük olarak kalsin diyorlar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="lale sever, post: 1190246, member: 57286"] Sonuna Kadar haklisin.Dünyanin heryerinde Kücük isletmeler cok zor durumda.Yirmidört yildir Almanya da esnaflik yapiyorum hatta bunun icin de koyun bile alip sattim olan hep kücüklere oluyor.Devletler hep büyüklerin yaninda.Isyerimin yaninda VOLVO TIR satan sirket var bes milyon euronun üzerinde avrupa fonundan hibe kredi aldi koskocaman bina yapti.Biz gidiyoruz kendi arsamiza yeni bina yapmak icin yardim istiyoruz en az sekiz isci calistirirsan kredi veririz diyorlar.Sekiz iscinin aylik maliyeti en az 24 bin euro.Yani heryerde Kücük Kücük olarak kalsin diyorlar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Çiftçilerin durumu ile alakalı güzel bir yazı.VAKTİNİZ VAR İSE OKUYUN!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt