Çiftçilerin yüzkarası

carptigikadinyerdekivra.jpg

İzmir ' in Torbalı İlçesi ' nde yolun karşısına geçmek isteyen 79 yaşındaki Nezahat Kıynak ' a, 72 yaşındaki Cavit Karataş, yönetimindeki traktörle çarptı. Kazada yaralanan yaşlı kadın acı içinde sağlık ekiplerini beklerken, traktör sürücüsü Karataş ' ın rahatını bozmadan sürücü koltuğunda oturması dikkat çekti.
Kaza, Torbalı İlçesi Belediye Meydanı ' nda dün saat 12.30 sıralarında meydana geldi. Evine gitmek isteyen Nezahat Kıynak ' a, yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada, meydandan İsmetpaşa Caddesi ' ne dönüş yapan Cavit Karataş yönetimindeki 35 TBU 28 plakalı traktör çarptı. Yaralanan kadın yere yığıldı. Talihsiz kadın acı içinde yerde kıvranırken, traktör sürücüsü Karataş araçtan inmedi.
Karataş ' ın rahat tavırları dikkat çekerken, olay yerine gelen ambulansla Torbalı Devlet Hastanesi ' ne kaldırılan Nezahat Kıynak ' ın kaburgalarında kırık olduğu belirlendi.

Yaşlı kadın, ilk müdahalenin ardından ambulansla İzmir ' deki Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ' ne sevk edildi.

Karataş ise ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı

Ynt: Çiftçilerin yüzkarası

paylaşıldımı bilmiyorum ama şahsen paylaşmadan edemedim kız-*sw
adam kılını bile kıpırtmamış. bahanesi ise 'Ayaklarımda kireçlenme var inemedim' be mübarek binmeye nasıl biniyon. kız-*sw
bu nasıl bir vicdan bilmem.

gazetede manşet atılmış 1 saat önce falan okudum gerçekten yazıklar olsun koskoca adama nine yerde yatıyor :( :( hiç kimsede müdahale etmemiş kadın halen hastenedeymiş ............ :( :(

orda yatan o gariban yaşlı kadın değilde zengin birisi olsaydı yere düştüğü an kendini özel hastanede bulurdu o moruğunda ehliyetini elinden almak lazım frenede basamamışdır bu ayaklarında kireçlenme varmış ya kız-*sw

serdar437065 link=topic=60441.msg659588#msg659588 date=1354819647' Alıntı:
orda yatan o gariban yaşlı kadın değilde zengin birisi olsaydı yere düştüğü an kendini özel hastanede bulurdu o moruğunda ehliyetini elinden almak lazım frenede basamamışdır bu ayaklarında kireçlenme varmış ya kız-*sw
binerken iyi debriyaj vites gaz... gitmesini biliyo ama sop-*-sa

serdar437065 link=topic=60441.msg659599#msg659599 date=1354820079' Alıntı:
aynı şey bizim burd olsa yaşına başına bakmadan indirip döverdim kız-*sw şyt-*-sa
Senin ne farkın kaldı ozaman...Bu arada paylaşılmıştı...

a.. çocuğu in bali aşa yardım et bişey yap kimse kusura bakmasın bende olsam bende döverdim adamı böyle bir durumda sinir oluyor adam

hadi çarpan insanlığını kaybetti o kadar insan var orada onlar niye mal mal bakıyorlar.Millet duyarlılığını yitirmiş resmen bu resim karesinde yazık , üzücü bir kadraj ülkemiz açısından.