PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Çiftçilik sıfırdan öğrenilir mi ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="efea" data-source="post: 1156036" data-attributes="member: 77077"><p>ben 5 yıl önce hiçbirşey bilmeden tigemin sattığı traktörlerden 6600 ford alarak başladım sonra pulluk kazayağı mibzer... sırası geldikçe aldım. detayları, inceliklerin bir çoğunu trakklupten öğrendim. forumda okumadığım konu yorum yoktur. çok tecrübeli arkadaşlar var. ama iç anadoluda yaşıyorsan trakyadaki buğday ekimi konuları senin işine yaramaz. yine forumdaki iç anadolu çiftçisinden sorup öğrenebilirsin. çevrende çiftçi varsa motorlarının arkasına bak motorların arkasında pulluk takılıysa çift zamanıdır.sende git bir çizi çek çamur değilse sür. motorların arkasında ilaç makinası dolaşıyorsa ilaç zamanı gelmiş demektir. keza kaz ayağı takılıysa ikileme zamanı.sonrası zamanla alışırsın. ekilecek buğday miktarı gübre miktarı mibzer ayarı derinlik ayarı hepsi forumda mevcut zaten. ilk etapta ucuz işimi görecek bir traktörle başladım çiftçeker ihtiyaç doğdu 8095 tümosan aldım. sanırım sizinde gözünüzü korkutan birsürü malzeme traktör alıp ya yapamazsak ne olacak korkusu. size tavsiyem ilk etapta yaşlı eski bakımlı çevrenizde iyi tamircisi olan ucuz bir traktörle başlamanız.</p><p></p><p><a href="http://r.tapatalk.com/byo?rid=89954" target="_blank">TrakKulüp Mobil Uygulaması</a> kullanılarak gönderilmiştir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="efea, post: 1156036, member: 77077"] ben 5 yıl önce hiçbirşey bilmeden tigemin sattığı traktörlerden 6600 ford alarak başladım sonra pulluk kazayağı mibzer... sırası geldikçe aldım. detayları, inceliklerin bir çoğunu trakklupten öğrendim. forumda okumadığım konu yorum yoktur. çok tecrübeli arkadaşlar var. ama iç anadoluda yaşıyorsan trakyadaki buğday ekimi konuları senin işine yaramaz. yine forumdaki iç anadolu çiftçisinden sorup öğrenebilirsin. çevrende çiftçi varsa motorlarının arkasına bak motorların arkasında pulluk takılıysa çift zamanıdır.sende git bir çizi çek çamur değilse sür. motorların arkasında ilaç makinası dolaşıyorsa ilaç zamanı gelmiş demektir. keza kaz ayağı takılıysa ikileme zamanı.sonrası zamanla alışırsın. ekilecek buğday miktarı gübre miktarı mibzer ayarı derinlik ayarı hepsi forumda mevcut zaten. ilk etapta ucuz işimi görecek bir traktörle başladım çiftçeker ihtiyaç doğdu 8095 tümosan aldım. sanırım sizinde gözünüzü korkutan birsürü malzeme traktör alıp ya yapamazsak ne olacak korkusu. size tavsiyem ilk etapta yaşlı eski bakımlı çevrenizde iyi tamircisi olan ucuz bir traktörle başlamanız. [URL=http://r.tapatalk.com/byo?rid=89954]TrakKulüp Mobil Uygulaması[/URL] kullanılarak gönderilmiştir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Çiftçilik sıfırdan öğrenilir mi ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt