PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
çiftçinin ve devletin kanburu ziraat odaları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Hakan Efe" data-source="post: 1289374" data-attributes="member: 84055"><p><strong><span style="font-size: 18px">arkadaşlar bu ziraat odası ne işe yarar</span></strong></p><p><span style="font-size: 18px"><strong>çks almaya gidiosun dekarına göre birsürü para alıyolar</strong></span></p><p><span style="font-size: 18px"><strong>ziraat odasının sellektörüne tohum eletmeye gidiyosun aşılı+torbalı tonuna 100 tl diyolar</strong></span></p><p><span style="font-size: 18px"><strong>bize bunlar napıyor ne karları var bize</strong></span></p><p><span style="font-size: 18px"><strong>ziraat odası başkanı 5bin lira maaş alıyor</strong></span></p><p><span style="font-size: 18px"><strong>yav tohum elemeyı düşünün tonu 100 tl ne demek</strong></span></p><p><span style="font-size: 18px"><strong>gittim şahısta yine aşılı elettim tonu 30 tl</strong></span></p><p><span style="font-size: 18px"><strong>bugun 10ton tohumda bin lira eder</strong></span></p><p><strong><span style="font-size: 18px">ziraat odası gerçekten beş para etmez kambur bir kurumdur</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 18px">birde bunların çiftçiye ne faydaları var adı ziraat</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 18px">bunlar ne iş yapar abi bana bi söyleyin</span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hakan Efe, post: 1289374, member: 84055"] [B][SIZE=5]arkadaşlar bu ziraat odası ne işe yarar[/SIZE][/B] [SIZE=5][B]çks almaya gidiosun dekarına göre birsürü para alıyolar ziraat odasının sellektörüne tohum eletmeye gidiyosun aşılı+torbalı tonuna 100 tl diyolar bize bunlar napıyor ne karları var bize ziraat odası başkanı 5bin lira maaş alıyor yav tohum elemeyı düşünün tonu 100 tl ne demek gittim şahısta yine aşılı elettim tonu 30 tl bugun 10ton tohumda bin lira eder[/B][/SIZE] [B][SIZE=5]ziraat odası gerçekten beş para etmez kambur bir kurumdur birde bunların çiftçiye ne faydaları var adı ziraat bunlar ne iş yapar abi bana bi söyleyin[/SIZE][/B] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
çiftçinin ve devletin kanburu ziraat odaları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt