ÇİFTLİĞİMİZİN YENİ BEKÇİLERİ

Ynt: ÇİFTLİĞİMİZİN YENİ BEKÇİLERİ

Ersan bey paylaşım için teşekkürler. Böyle bi merakınız olduğunu bilmiyodum. Rastgele.

ersan abi bi ara gelde bi saray bahçeköy falan yapalım yada bizim köye gideriz domuz çok bu aralar

Sağol Nail, ama bende avcılık yok, babam bazen çıkar ava, tavşan, kaz, bıldırcın falan vurur bulabilirse. Bikaç yıl önce babamla birlikte 2 traktörle tarla sürmeye gitmiştik. Babamın anlığa gizlediği tüfeği biran için aklımdan çıktı. Aklıma geldiğinde ise tüfeğin ön tekerleğin altında kaldığını gördüm.Babam da o günden beri ava çıkamıyor. Tüfeğin yamulan namlusunu kendi imkanlarıyla düzeltti ama eskisi gibi olmadı tabi.

Av köpeği beslememizdeki esas sebep, bu modeller diğerlerine göre az yakıyor, daha ekonomikler yani.

naıl_59 link=topic=23607.msg193123#msg193123 date=1247003314' Alıntı:
ersan abi bi ara gelde bi saray bahçeköy falan yapalım yada bizim köye gideriz domuz çok bu aralar

evet bu modeller bayaa bi az yakıyor su olması yeterli seçicilikleri yok tam olarak cinslerini biliyormusun barak ' a benzettim

ersanakyai link=topic=23607.msg193192#msg193192 date=1247045027' Alıntı:
Av köpeği beslememizdeki esas sebep, bu modeller diğerlerine göre az yakıyor, daha ekonomikler yani.
devir ekonomi devri..bu günlerde her şeyin ekonomik olanı makbul :)
paylaşım için teşekkürler....

abi sana koca bi kangal yakışır yaw kangalda ekonomik ama güçlü aynı STEYR AZ MAMA ÇOK İŞ

Doğru diyorsun da mahalledeki diğer köpeklere yazık, o kadar canın vebalini karşılayamam.

doganbey1 link=topic=23607.msg193261#msg193261 date=1247071177' Alıntı:
abi sana koca bi kangal yakışır yaw kangalda ekonomik ama güçlü aynı STEYR AZ MAMA ÇOK İŞ

Heralde kopekler ingiliz poenter :) bendede var bı tane emektar inşallah 5 aya kadarda bi çiftlik kuruyoruz oranın baş muahfızı olcak yakışıklı ve akıllı oluyo bu cinsler.
spa1271.jpg

Biraz yaşlandı ama eş arıyorum :) Yavru alcam aynısından.

Maalesef biraz geç kaldın Deniz, hepsine birer sahip çıktı. Şu an bizde de sadece 1 tane erkek kaldı, diğerlerini eşe dosta dağıttık.

dennizs link=topic=23607.msg211769#msg211769 date=1252151450' Alıntı:
ersan abi bir tanesini bana göndermeni rica etsem :D