PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
ÇİĞ SÜT FİYATLARI VE İŞLETMELERE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ (Makale-hacimmet)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="n_sayan" data-source="post: 1151871" data-attributes="member: 53734"><p>şu an süt inekçiliği yapan çiftliklerin çoğu sadece buzağı odaklı çalışıyor buzağı fiyatları az gerilesin </p><p>bir çoğu kepenk kapatır. sırf buzağısı para ediyor diye simmental furyası aldı başını gidiyor </p><p>tarım ve hayvancılıkta hepimiz sanayicilere çalışıyoruz malesef daha 2 gün önce yem geldi içeriğine bakıyorsun </p><p>razmol , mısır , buğday unu , mısır unu ,kepek nerde alt malzeme var hepsi yemin içinde fiyat 1,04 tonu </p><p>yemin içindeki hiç bir maddenin tonu 1,04 değil ülke olarak nezaman yetiştirici üretici gözünü açarsa birşeyler oturacak </p><p>bakan değişti et 2 tl geri çekildi ne oldu bakan değişince topraktan et mi fışkırdı hayvanlar şevke gelip 2 kat et fazlamı üretti </p><p>özür dileyerek söylüyorum köylü malı enayi malı eğer sanayici eti üretseydi fiyatlar böyle olmaz piyasada bukadar oynak olmazdı </p><p>her ağzını açan et pahalı daha yem pahalı diyen görmedim ithal yem getircem diyen duymadım kasaplara karışan görmedim söylendi uymadılar bile</p><p>dükkan kiraları varmış vergi kdv varmış birçok kasap üreticinin ödediği %1 stopajdan fazla vergi vermiyordur kasabın vergi levhasına bak 3000 kar gösterir 600 tl gelir vergisi öder</p><p>bu böyle gelmiş böyle gidiyor Rabbim sonumuzu hayr eylesin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="n_sayan, post: 1151871, member: 53734"] şu an süt inekçiliği yapan çiftliklerin çoğu sadece buzağı odaklı çalışıyor buzağı fiyatları az gerilesin bir çoğu kepenk kapatır. sırf buzağısı para ediyor diye simmental furyası aldı başını gidiyor tarım ve hayvancılıkta hepimiz sanayicilere çalışıyoruz malesef daha 2 gün önce yem geldi içeriğine bakıyorsun razmol , mısır , buğday unu , mısır unu ,kepek nerde alt malzeme var hepsi yemin içinde fiyat 1,04 tonu yemin içindeki hiç bir maddenin tonu 1,04 değil ülke olarak nezaman yetiştirici üretici gözünü açarsa birşeyler oturacak bakan değişti et 2 tl geri çekildi ne oldu bakan değişince topraktan et mi fışkırdı hayvanlar şevke gelip 2 kat et fazlamı üretti özür dileyerek söylüyorum köylü malı enayi malı eğer sanayici eti üretseydi fiyatlar böyle olmaz piyasada bukadar oynak olmazdı her ağzını açan et pahalı daha yem pahalı diyen görmedim ithal yem getircem diyen duymadım kasaplara karışan görmedim söylendi uymadılar bile dükkan kiraları varmış vergi kdv varmış birçok kasap üreticinin ödediği %1 stopajdan fazla vergi vermiyordur kasabın vergi levhasına bak 3000 kar gösterir 600 tl gelir vergisi öder bu böyle gelmiş böyle gidiyor Rabbim sonumuzu hayr eylesin [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
ÇİĞ SÜT FİYATLARI VE İŞLETMELERE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ (Makale-hacimmet)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt