PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Çiğ Süt Maliyet Tablosu | Mayıs 2022
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1433663" data-attributes="member: 59451"><p>Tamam o zaman her şeyi kendin üret nihayetnde geçimini kazan ne diyim ben sana.</p><p></p><p>Yalnız nüfuslar artmış tarım kesiminde herşeyi yetiştirecek gece gündüz yapıcak hayvanı yetiştirecek ondan sonra kazanacak adamlar ile hiçbir ülke yapamaz, buradada ailecek yapan kaç kişide bir görürsün o kadar az sayıda yapabilenlede büyük nüfuslar doymaz üretim artmaz.</p><p></p><p> Burada otomobil sektörü ile kıyaslama yok, üretimin verimli ve genel olarak sürdürülebilir olması için kıyaslama yapıldığını farketmen lazımdı, yoksa sektörlerin katma değer üstünlüğü kıyaslanmaz, her sektörün farklıdır ayrı konular, sürdürülebilirlik ayrı konular.Ne tekim ne kadar kazandıkları kıyaslaması yapılmadı, nasıl kazandıkları yani işin nasıl yapıldığından bahsedildi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1433663, member: 59451"] Tamam o zaman her şeyi kendin üret nihayetnde geçimini kazan ne diyim ben sana. Yalnız nüfuslar artmış tarım kesiminde herşeyi yetiştirecek gece gündüz yapıcak hayvanı yetiştirecek ondan sonra kazanacak adamlar ile hiçbir ülke yapamaz, buradada ailecek yapan kaç kişide bir görürsün o kadar az sayıda yapabilenlede büyük nüfuslar doymaz üretim artmaz. Burada otomobil sektörü ile kıyaslama yok, üretimin verimli ve genel olarak sürdürülebilir olması için kıyaslama yapıldığını farketmen lazımdı, yoksa sektörlerin katma değer üstünlüğü kıyaslanmaz, her sektörün farklıdır ayrı konular, sürdürülebilirlik ayrı konular.Ne tekim ne kadar kazandıkları kıyaslaması yapılmadı, nasıl kazandıkları yani işin nasıl yapıldığından bahsedildi. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Çiğ Süt Maliyet Tablosu | Mayıs 2022
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt